Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Νέο σκάνδαλο στη Βουλή: Η αποκάλυψη Κωνσταντοπούλου που «πάγωσε» την αντιπολίτευση… [video]

Ποια νέα μνημονιακά σκάνδαλα αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή;

«Το ζήτημα να υπάρχει εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος και οι θυγατέρες του Στουρνάρα και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και η εταιρεία αυτή, την ώρα που δεν υπήρχε ευρώ για τα .....

φάρμακα ανέλαβε μιντιακή εκστρατεία μισού εκ. ευρώ κατά της πολυφαρμακίας δημιουργεί μείζον ζήτημα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την πρόσφατη συζήτηση για το ν/σ της ΕΡΤ ξεσκεπάζοντας τη δράση πρώην υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου σχετικά με την κρατική διαφήμιση.

Κατά την ομιλία της, απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Αδ. Γεωργιάδη που άφηνε αιχμές για το κόστος του καναλιού της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει προσλάβει ούτε έναν υπάλληλο» και αναφέρθηκε στην περίσσεια θράσους του κ. Γεωργιάδη, που επί διακυβέρνησης του κ. Σαμαρά και του ιδίου ως υπουργού υγείας, μπορεί να μην είχαν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, αλλά εταιρείες συνδεδεμένες με υπουργούς όπως ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Βαρβιτσιώτης και με συγγενικά τους πρόσωπα αναλάμβαναν την επικοινωνιακή εκστρατεία μισού εκ. ευρώ, κατά της πολυφαρμακίας.»

Συνεχίζοντας μάλιστα αναφέρθηκε στο «μείζον ζήτημα» «που δημιουργεί γενικότερα η δράση προσώπων, όταν έχουν σύγκρουση συμφερόντων, όπως είχε ο κ. Παπασταύρου όταν διαπραγματευόταν με τους Ελβετούς για τις καταθέσεις στην Ελβετία, όταν ο ίδιος είναι στη λίστα Λαγκάρντ με εταιρεία 5 εκ. ευρώ, όπως και εσείς (Αδ. Γεωργιάδη) είχατε σύγκρουση συμφερόντων να συμμετέχετε στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ στη λίστα αυτή εμπλέκεται και η σύζυγός σας».

Αυτά είναι που δεν θέλουν να ακούγονται στη Βουλή οι μνημονιακοί από τα έδρανα της αντιπολίτευσης και προσπαθούν με θορυβώδη τρόπο να εκτρέπουν την πολιτική συζήτηση σε «καφενειακού» τύπου συγκρούσεις, ώστε να μην δίνεται βάση στις βαρύτατες ευθύνες τους για την κατάσταση που περιήλθε η χώρα στα χρόνια του Μνημονίου. Επιπλέον είναι ένας από τους λόγους που η Ζ. Κωνσταντοπούλου στοχοποιείται για ότι και αν κάνει από την αντιπολίτευση.

Δείτε το βίντεο με τις κατηγορίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου:videomag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.