Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνεχίζουν τις «λοβιτούρες» Κοζομπόλης και «παράγκα»!


ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

● Η ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ» ΚΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
● ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ


ΝΕΑ αποκάλυψη-βόμβα σήμερα από τη «ΦΩΝΗ» για τη δράση του Βασίλη Κοζομπόλη και της «παράγκας» του (ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ.) για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης, επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και την κριτική μας για τις αθέμιτες πρακτικές με στόχο την προσέλκυση ανυποψίαστων αγροτών σε πόλεις και χωριά της Μεσσηνίας.

Την περασμένη χρονιά είχαμε τις πλαστογραφίες υπογραφών ανυποψίαστων .....

ελαιοπαραγωγών, φέτος έχουμε υφαρπαγή υπογραφών από ηλικιωμένους, με στόχο να ενεργοποιήσουν, με σκοπό το κέρδος για τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ., τα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης.
Όπως καταγγέλλει στη «ΦΩΝΗ» η Αντωνία Αλεβίζου, άνθρωποι της ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ., προσποιούμενοι ότι είναι της «Ενωσης Μεσσηνίας» υφάρπαξαν τις υπογραφές της ηλικιωμένης μητέρας της (πιθανόν και πολλών άλλων) και για λογαριασμό και του ηλικιωμένου πατέρα της, σε δηλώσεις «ανάληψης ευθύνης» και «ανάθεσης έργου». Στη συνέχεια με βάση αυτές τις δηλώσεις χρησιμοποίησαν φορολογικά της στοιχεία και προσωπικά δεδομένα.

Η κα Αλεβίζου που ζει στην Αθήνα πήγε στην Πύλο στην «Ενωση Μεσσηνίας» για τις διαδικασίες ενεργοποίησης των δικών της δικαιωμάτων και ζήτησε να τακτοποιήσει και της μητέρας της. Πληροφορήθηκε όμως ότι εκείνη είχε προτιμήσει(!) για πρώτη φορά τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ.
Αφού έμαθε τι είχε συμβεί στο Μηλιώτη, πήγε στο γραφείο της «παράγκας» στην Πύλο και ζήτησε εξηγήσεις. Όμως οι εκεί συνεργάτες της ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. της είπαν πως ενήργησαν μετά τις εξουσιοδοτήσεις με ενυπόγραφες δηλώσεις «ανάληψης ευθύνης» και «ανάθεσης έργου» της μητέρας της και αρνήθηκαν να τις επιστρέψουν τους σχετικούς φακέλους με τα προσωπικά οικονομικά της δεδομένα και τις έγγραφές δηλώσεις.

Η κα Αλεβίζουν κατάγγειλε την περασμένη Πέμπτη την υπόθεση στο Α.Τ. Πύλου που επενέβη για την επίλυση της διαφοράς. Μπροστά στην άρνηση συνεργατών της ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. να επιστρέψουν τα στοιχεία απειλήθηκαν συλλήψεις και αυτόφωρα, οπότε οι της «παράγκας» συνεμορφώθησαν προς τα υποδείξεις των διωκτικών αρχών και επέστρεψαν τον φάκελο της μητέρας της καταγγέλουσας και η υπόθεση έληξε εκεί, αφού η κα Αλεβίζου δεν ζήτησε τη δίωξή τους.
Από την καταγγελία προκύπτει ότι η ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. με αθέμιτες πρακτικές προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες με παραπληροφόρηση, παρελκυστικές πρακτικές και υφαρπαγή υπογραφών, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χρησιμοποίηση «αβανταδόρων» και «λαγών», με το αζημίωτο προφανώς, για να πείθονται πιο εύκολα οι ανυποψίαστοι αγρότες, μεγάλης κυρίως ηλικίας.

Η «ΦΩΝΗ» ενημερώνει για μία ακόμη φορά τον αγροτικό κόσμο να μην βάζει οπουδήποτε την υπογραφή του, ακόμη και όταν του τάζουν… λαγούς με πετραχήλια διάφοροι επιτήδειοι! Να μην εκχωρούν το δικαίωμα για χρήση προσωπικών τους δεδομένων γιατί κυκλοφορούν πολλοί… λιμοκοντόροι που ψάχνουν για θύματα!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Υ.Γ. Το περιστατικό συνέβη στην Πύλο 30 Απριλίου 2015, ημέρα Πέμπτη. Την επομένη της συζήτησης της αίτησης ασφαλιστικών του Βασ. Κοζομπόλη και της ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ., ζητώντας και προσωρινή διαταγή απαγόρευσης στον Θαν. Τσαμούλη και τη «ΦΩΝΗ» να δημοσιεύουν οτιδήποτε τους αφορά. Αν η υπόθεση δεν είχε αναβληθεί και αν υποθέσουμε ότι είχε εκδοθεί η προσωρινή διαταγή, η «Φ» δεν θα μπορούσε να δημοσιεύσει (λέμε τώρα…) την σημερινή καταγγελία κι έτσι ανυποψίαστοι αγρότες θα έπεφταν θύματα των σκηνοθετημένων πρακτικών της «παράγκας» και του Βασ. Κοζομπόλη. Γι’ αυτό ζητούν τη φίμωση της «Φ» με δικαστική απαγόρευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.