Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΧΡΕΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: ΣΤΗΘΗΚΕ Η «ΓΙΑΦΚΑ» ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει μάχες να κρατήσει τη χώρα όρθια, οι εκπρόσωποι των καναλαρχών όπως πρώτο το Newsbomb.gr αποκάλυψε στήνουν «συντονιστικό γραφείο» κατά της κυβέρνησης με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Πριν λίγες μέρες .....

το Newsbomb.gr είχε αποκαλύψει τη συγκρότηση «Συντονιστικού Γραφείου» αποσταθεροποίησης και υπονόμευσης της κυβέρνησης από καναλάρχες και βαρόνους των μίντια, ώστε να αποκρουστεί η προκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, ο έλεγχος των θαλασσοδανείων τους και η πληρωμή των οφειλομένων απ' τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014, που τους είχε χαρίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

ΠΟΙΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ… ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έφερε το νόμο για τον «βασικό μέτοχο» (με πρωταγωνιστή το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο) οι θιγόμενοι –κατά Καραμανλή- «καναλάρχες» στα πλαίσια της λυσσαλέας αντίδρασής τους έφτασαν μέχρι του σημείου να οργανώσουν στις Βρυξέλλες ειδικό «Γραφείο» αντιμετώπισής του στην Κομισιόν!
Μάλιστα σε αυτό το ειδικό «Γραφείο» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αφενός δημοσιογράφοι εντεταλμένοι των αφεντικών και αφετέρου μέχρι και γνωστός και από κυβερνητική θητεία ευρωβουλευτής!

«Χρηματοδότης» ήταν γνωστός μεγαλοεκδότης, ο οποίος είχε φοβηθεί ότι χάνει το συγκρότημά του…
Στα ίδια περίπου μονοπάτια βαδίζοντας σήμερα οι θιγόμενοι απ’ την εκπεφρασμένη βούληση της κυβέρνησης Τσίπρα (με πρωταγωνιστή το Ν. Παππά) να πληρώσουν επιτέλους τα οφειλόμενα απ’ τη χρήση των συχνοτήτων οι καναλάρχες, συνέστησαν ειδικό «Συντονιστικό Γραφείο» για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής βούλησης και –ακόμα παραπέρα- την υπονόμευση και απαξίωσή της!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι σε αυτή την –άτυπη, αλλά ουσιαστικότατη- συγκρότηση αυτού του «Συντονιστικού» συμμετέχουν μεγάλοι καναλάρχες, δύο τουλάχιστον συγκροτήματα και ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι με ιδιαίτερη συμπάθεια στη διαπλοκή.
Τα «όπλα» που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν είναι λίγο-πολύ τα γνωστά:
Εκβιασμοί, «αποκαλύψεις», επιθετικότητα κατά της κυβέρνησης στη σκληρή διαπραγμάτευση που κάνει με τους δανειστές, δημιουργία κλίματος φόβου και πανικού στο λαό ότι επίκειται χρεοκοπία, επίσης κλίμα πλήρους αποσταθεροποίησης!
Ήδη η επιχείρηση ξεκίνησε, απ’ τα μέσα της περασμένης βδομάδας. Τα δελτία ειδήσεων, οι ενημερωτικές εκπομπές, τα ρεπορτάζ των εμπλεκόμενων, βρίθουν πλέον επιθετικότητας κατά της κυβέρνησης…

Επιπλέον, συγκεκριμένα κανάλια, ραδιόφωνα, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει το «βρώμικο» ρόλο της πλήρους ψευδών «απάντησης» στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να απαιτήσει τα χρήματα που οφείλουν οι καναλάρχες και τα οποία ουδέποτε διεκδίκησε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με αντάλλαγμα –φυσικά- τη στήριξή της, τη στήριξη των δυο αρχηγών και το… αβαντάρισμα όλων των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών!
Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε μικρό βάθος χρόνου, το ίδιο «Συντονιστικό» θα απειλήσει και θα εκβιάσει και σε ό,τι αφορά στην επαναπροκήρυξη από μηδενική βάση των συχνοτήτων, ένα άλλο μέγα σκάνδαλο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων!

Η μάχη αναμένεται σκληρή, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη σε καμιά περίπτωση να υποχωρήσει, ενώ απ’ την άλλη οι «μεγαλοεργολάβοι της ενημέρωσης» έχουν αγαστή συνεργασία με τρία κόμματα της αντιπολίτευσης!
Όπως σας ενημέρωσε το Newsbomb.gr και κατά τη χαρακτηριστική έκφραση του Αλ. Τσίπρα, «ξεκίνησε το σκληρό ροκ με την διαπλοκή»

Είχαμε επίσης αναφερθεί στα (γνωστά...) μέσα που αποφάσισαν για να αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση Τσίπρα.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, ότι η παραπάνω απόφαση ελήφθη σε «γιάφκα» των καναλαρχών σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη Βουλή και έγινε μάλιστα και η πρώτη συνάντηση όπου τέθηκαν επί τάπητος οι λεπτομέρειες των επιθέσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν οι μεγαλοεκδότες το προσεχές διάστημα.
Εκεί συναντήθηκαν εκπρόσωποι καναλαρχών, βαρόνων και συγκροτημάτων.

Ποιοι συναντήθηκαν;
Στο σύνολο έξι. Τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι μεγάλων μέσων ενημέρωσης και δυο πολιτικοί, νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί (που έτυχε να περάσουν και από το ίδιο υπουργείο), ένας από τη ΝΔ και ένας από το ΠΑΣΟΚ.
Οι εν λόγω βουλευτές είναι αυτό που λέμε «τηλεοπτικοί αστέρες» με ιδιαίτερη έφεση στις δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους και με αγαστές σχέσεις με την τρόικα. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους υπήρξαν «αγαπημένοι» υπουργοί των... τροικανών και των τεχνικών κλιμακίων που επισκέπτονταν τη χώρα μας. Τα ονόματά τους είναι βεβαίως γνωστά στο Newsbomb, καθώς και το περιεχόμενο της συνάντησης και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.
Και μετά από πολύωρη συζήτηση κατέληξαν στην επίθεση κατά της κυβέρνησης, με συντονισμό απ' το «Γραφείο», στο οποίο συμμετέχουν και μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι περνούν τη γραμμή των «αφεντικών».

Κατά τις πληροφορίες μας, το «Συντονιστικό Γραφείο» βρίσκεται σε διαρκή επαφή με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γνωστό νομικό, ενώ σε πολιτικό επίπεδο με στέλεχος της Ν.Δ. το οποίο έτσι κι αλλιώς απ' την αρχή φρόντισε με δημόσια παρέμβασή του να... στηρίξει τους καναλάρχες, που έτσι κι αλλιώς τον φιλοξενούν σχεδόν καθημερινά στα κανάλια και ραδιόφωνά τους!

ΣΧΟΛΙΟ
Οτι αηδίες ακούτε απο ΑΝΤ1 , MEGA (ειδικά τον Πρετεντέρη) Καμπουράκη, Οικονομέα, Τρέμη απλά τα περνάτε απευθείας στα ΜΠΙΙΙΙΙΠ σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.