Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Έντονότατες ανησυχίες για ενδεχόμενη έλευση των σκουπιδιών της Τριφυλίας

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στα Φιλιατρά, για το θέμα των σκουπιδιών της Τριφυλίας, καθώς η φημολογία -που ίσως να μην είναι μόνο φήμες- κάνει λόγο για έλευση των σκουπιδιών ολόκληρης της Τριφυλίας στα Φιλιατρά.

Η ανησυχία έχει .......

ενταθεί ακόμα περισσότερο από χθες που δημοσιεύθηκαν στο Φιλιατρά News τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 19:30 (σύμφωνα με την πρόσκληση) στην Κυπαρισσία, όπου θα συζητηθεί σαν πρώτο θέμα η "Χωροθέτηση της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου Τριφυλίας".

Οι πολίτες των Φιλιατρών σε συζητήσεις τους τις τελευταίες μέρες, εκφράζουν την εντονότατη αντίδραση τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και στρέφουν τα βέλη τους κυρίως προς τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών αλλά και προς τους Δημοτικούς Συμβούλους του κορμού που εκλέγονται στα Φιλιατρά.
Όπως υποστηρίζουν το θέμα σε τρείς μέρες έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και κανείς δεν έχει βγει υπεύθυνα να ενημερώσει υπεύθυνα τους κατοίκους λέγοντας καθαρά και ξάστερα για το τι πρόκειται να γίνει ενώ αφήνουν υπόνοιες περί αποσιωποίησης του γεγονότος για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Τα Φιλιατρά είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση θερμοκηπιακό κέντρο μετά το Τυμπάκι της Κρήτης με παραγωγή που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και της Ευρώπης και ο κίνδυνος μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα (από τον οποίο εξαρτάται άμεσα η Θερμοκηπιακή παραγωγή) θα επιφέρει την απόλυτη καταστροφή.

Θυμίζουμε ότι με επιστολή του ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών είχε ζητήσει να γίνει ανοιχτή συγκέντρωση - ενημέρωση για τα σκουπίδια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.