Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Βάλτα Γαργαλιάνων: Εκοψαν την πίτα τους και το διασκέδασαν δεόντως... [ Φωτογραίες + Video ]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας οι κάτοικοι του χωριού παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κ. Γιάννη Αδρακτά και του Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλλίνικου Κυριακουλόπουλου και του προέδρου της τοπικής .....

κοινότητας κ. Αντώνη Αντωνόπουλου.

Στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το απόγευμα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στο πρώην Δημοτικό σχολείο του χωριού, την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού πατέρας Ιωάννης όπου ευχήθηκε χρόνια Πολλά και καλή χρονιά στους συγχωριανούς του.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου κ. Νίκη Πανταζή ευχήθηκε χρόνια Πολλά στους κατοίκους και είπε ότι ο Σύλλογος δεν διοικείται από τα λίγα μέλη του που είναι στο Δ.Σ. αλλά από όλο το χωριό στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα.
Έκανε ξεχωριστή αναφορά στους χορηγούς της εκδήλωσης για όλα τα εδέσματα που πρόσφεραν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, αφού και εκείνος ευχήθηκε χρόνια Πολλά ευχήθηκε στον καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη και είπε ότι οι θέσεις την δημοτικής αρχής για την Βάλτα είναι προτεραιότητα.
Τόνισε ότι ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου πρόκειται να αναπλαστεί καθώς έχει ενταχθεί ήδη σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ενω οι κάτοικοι υπενθύμισαν στον κ. Δήμαρχο το πάγιο αίτημα τους για τον Δρόμο Βάλτας - Γαργαλιάνων.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο τμήματα που δημιούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας υπο την καθοδήγηση του κ. Αλέκου Πανταζόπουλου.

Μετά την πίτα οι κάτοικοι διασκέδασαν με μουσική και άφθονους μεζέδες και κρασί, προσφορά επαγγελματιών της Περιοχής.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και Video από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.