Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 55χρονη γυναίκα στους Γαργαλιάνους

Επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο δέχθηκε 55χρονη γυναίκα στην πόλη των Γαργαλιάνων σήμερα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Κέντρο Υγεία της πόλης.
Το περιστατικό ......

σημειώθηκε γύρω στις 13.00 το μεσημέρι κοντά στο ΕΛΤΑ των Γαργαλιάνων όταν η γυναίκα περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο και πετάχτηκε μπροστά της αδέσποτο σκυλί. Το σκυλί δάγκωσε την γυναίκα πρώτα στην αριστερή κνήμη ενώ μετά την δάγκωσε και από την δεξιά, ξεσκίζοντας τα ρούχα της στο σημείο αυτό και αφήνοντας σημάδια από τις δαγκωματιές στο δεξί πόδι.

Περαστικός από το σημείο έσπευσε να απομακρύνει το σκυλί που είχε επιτεθεί στην άτυχη γυναίκα, ενώ την ενημέρωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σκυλί (χρώματος κανελλί) δημιουργεί προβλήματα.
Η γυναίκα μετέβη στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων, όπου εκεί το ιατρικό προσωπικό παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην 55χρονη που είχε σοκαριστεί από την επίθεση.
Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό, καθώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο και αντιθέτως διογκώνεται διαρκώς, ενώ ο Δήμος είναι ΑΠΩΝ.

Gargalianoin On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.