Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Άγγελος Χρονάς: Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του τόπου

Λίγες μέρες απέμειναν για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Μίας εκλογικής αναμέτρησης που αποτελεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και είναι προϊόν πολιτικού εκβιασμού των κομμάτων της Αντιπολίτευσης που επέλεξαν να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας βάζοντας ήδη σε περιπέτειες τη χώρα.

Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του τόπου και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Είναι κρίσιμη γιατί από το .......

αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αν οι θυσίες όλων μας και αν η προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια θα έχουν ουσιαστικό αντίκρισμα.

Αγαπητές φίλες και φίλοι η ψήφος είναι προσωπική και αποτελεί το επιστέγασμα της Δημοκρατίας.

Παρόλα αυτά θα πρέπει πριν πάμε να ψηφίσουμε να σκεφτούμε καλά και να σταθμίσουμε τι έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια και τι περιμένουμε να γίνει τα επόμενα χρόνια.

Τα διλήμματα της εκλογικής αναμέτρησης της 25Ης Ιανουαρίου είναι συγκεκριμένα.

Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ της πολιτικής σταθερότητας και των πισωγυρισμάτων.

Να επιλέξουμε την Ευρωπαϊκή καταξίωση της χώρας και την ασφάλεια ή Να ακολουθήσουμε το δρόμο που οδηγεί στην κατρακύλα και σε μία πιθανή πτώχευση εντός ή εκτός ευρώ;

Να επιλέξουμε ένα αύριο που μας αξίζει και που δικαιούμαστε μετά τις θυσίες που καταβάλλαμε όλοι μας ή ένα αύριο μέσα στην αβεβαιότητα και στις περιπέτειες, ένα αύριο άγνωστο που είναι γεμάτο υποσχέσεις, παροχές, μεγάλα και ψεύτικα λόγια.

Να επιλέξουμε την εθνική στρατηγική και την ενότητα ή τον διαχωρισμό και τις ατομικές πολιτικές και πρακτικές για εσωτερική κατανάλωση.

Η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει ψήφο λογικής και όχι ψήφο αντίδρασης και προσωπικής πικρίας. Επιβάλλει να επιλέξουμε τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις που έχουν αποδείξει πως μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας και δεν παραμυθιάζουν τους πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία και ο συμπατριώτης μας Πρωθυπουργός της Χώρας Αντώνης Σαμαράς αποτελούν την εγγύηση ότι το αύριο θα είναι καλύτερο και πως η Ελλάδα θα είναι νικήτρια, πως οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε και με υπευθυνότητα και σταθερά βήματα θα γίνουμε πάλι η χώρα που όλοι θαυμάζουν και εκτιμούν, η χώρα που σέβεται τους πολίτες και έχει ως πρωταρχικό της στόχο την συγκρότηση ενός κοινωνικού Κράτους, αλλά και την δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη που θα βασίζεται στις δικές μας δυνάμεις.

Η επιλογή που θα κάνουμε είναι του καθενός από εμάς αλλά επηρεάζει όλους εμάς!

Άγγελος Γ. Χρονάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.