Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Αγριο κράξιμο Παπαδάκη σε Γεωργιάδη. Τι είστε, Στάλιν; - Παπαδάκης: Είσαι γελοίος... (video)

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤΙ μεταξύ του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν .....

όταν ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε γελοίες τις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα περί χρηματισμού. Όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για ένα κόμμα τα αίματα άναψαν για τα καλά.

«Θα μου απαγορεύσετε να έχω πολιτική άποψη; Τι είστε, Στάλιν;», τον διέξοψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου.

«Ελα, πήγαινε στο καλό! Κάθε φορά δεν θα κάνεις χαρακτηρισμό! Ακουσες; Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι! Κοίταξε να δεις, σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και πάρτο πίσω! Ακουσες τι σού πα; ... Ζήτησέ μου συγγνώμη! Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Γελοίος είσαι και φαίνεσαι! Αν εγώ είμαι Στάλιν, εσύ είσαι γελοίος», εξερράγη ο κ.Παπαδάκης.

«Ενα ερωτηματικό έβαλα κ.Παπαδάκη, μην εκνευρίζεστε», προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους ο κ.Γεωργιάδης, αλλά ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Με ερωτηματικό λοιπόν κι εγώ: κύριε, γελοίος είστε που με αποκαλέσατε Στάλιν;».

«Αυτό λέγεται ρητορικό σχήμα στο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων, δεν είναι κατά κυριολεξία», αντέτεινε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Εκνευρίζομαι γιατί εγώ δεν είμαι χοντρόπετσος όπως εσείς ... περίμενα μία συγγνώμη από σας», είπε ο δημοσιογράφος, αλλά ο κ.Γεωργιάδης έκλεισε την αψιμαχία με μία τελευταία... τρίπλα: «Αν σας έλεγα Στάλιν, θα σας ζητούσα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.