Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Επιιτυχημένα πραγματοποιήθηκε η Αιμοληψία για αιματολογικές εξετάσεις στο προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου της Δ.Ε. Φιλιατρών


Προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις των απασχολουμένων στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου Αποκεντρωμένου Τμήματος Φιλιατρών, του Δήμου Τριφυλίας έγιναν σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.
Κλιμάκιο της ....

Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας με επικεφαλής την διευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας Αλεξοπούλου Σταματία μετέβη στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών όπου προχώρησε σε αιμοληψία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου της Δημοτικής ενότητας προκειμένου να διαπιστωθεί αν το προσωπικό είναι καλυμμένο με τον απαραίτητο εμβολιασμό για την Ηπατίτιδα Β.
Παρόν στην διαδικασία της αιμοληψίας ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος.

Ανάλογη ενέργεια έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στην Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων ενώ τις επόμενες ημέρες η ίδια ενέργεια θα γίνει και για τους υπαλλήλους υπαλλήλους που εργάζονται στους ανάλογους χώρους για τις Δ. Ε. Κυπαρισσίας, Αετού, Αυλώνας και Τριπύλης.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια και γίνεται σε συνδυασμό με την χορήγηση στο προσωπικό ατομικών μέσων προληπτικής προστασίας (κράνη, γυαλιά, μποτάκια, αδιάβροχα, ανακλαστικά γιλέκα κλπ), γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την υπηρεσία και τους απασχολούμενους σε αυτήν.

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας, που οργάνωσε την ανωτέρω διαδικασία, ευχαριστεί δημόσια, την κ. Αλεξοπούλου Σταματία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, για την άμεση ανταπόκρισή της και τις ενέργειές της για την επίτευξη του εν λόγω εγχειρήματος.



1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και ευχαριστώ για αυτό το λεπτομερές άρθρο!! Μήπως μπορείτε να αναρτήσετε περισσότερες πληροφορίες για αιματολογικές εξετάσεις; έχω βρει μόνος μου πολλές πληροφορίες για πολλές και διαφορετικές αιματολογικές εξετάσεις που μπορείτε να τις δείτε εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.