Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή της Πεταλούδας ανεβαίνει στον πολυχώρο πολιτισμού "Διέλευσις". [ Video ]

Χορηγός επικοινωνίας το Φιλιατρά News

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» παρουσιάζει από την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και για 6 μόνο παραστάσεις, - μέχρι Κυριακή 21 Νοεμβρίου - τη θεατρική παράσταση «Η φωνή της πεταλούδας» του δικού μας Φιλιατρινού Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, με την επίσης Φιλιατρινής καταγωγής διάσημη σοπράνο Τζένη Δριβάλα και τον Ανδρέα Παπαγιαννάκη.

Μια διάσημη σοπράνο και η εμμονή της με τον χαρακτήρα της.....

Μαργαρίτας στον ΦΑΟΥΣΤ του Γκαίτε. Με αφορμή την επικείμενη εμφάνισή της στον ρόλο της «Μαργαρίτας» στην όπερα «Φάουστ» του Γκουνώ, υποβάλλει τα δικά της ερωτήματα, με οδηγό μια συμβολική αινιγματική φιγούρα.
Η επιλογή της μοίρας μας είναι στα χέρια μας; Γίνεται άραγε να αλλάξει μέσα από μια συμφωνία με …ποιόν; Τον εαυτό μας; Τον Θεό; Τον αντιπρόσωπό του; Με μεταμορφώσεις που περνούν τόσο από τα πρόσωπα του θεατρικού Φάουστ όσο και από αυτά της όπερας, οδηγείται σε απαντήσεις και αποφάσεις

Στο καινούργιο θεατρικό έργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου (γνωστό από τα έργα «Η καρδιά του δότη», «Να φοβάσαι τον άνδρα», «Κοσμάς ο Αιτωλός» κ.α.), η Τζένη Δριβάλα με την σκηνοθεσία της Χρυσάνθης Κορνηλίου μας οδηγούν σε μια πρωτότυπη αντιμετώπιση του θέματος.
Καθώς ο μύθος του Φάουστ έχει εμπνεύσει πολλούς μεγάλους συνθέτες, δίνεται η ευκαιρία στην υψίφωνο να μας οδηγήσει και σε μια γνωριμία με τα σημαντικότερα από αυτά τα έργα.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος
Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου
Πιάνο: Δημήτρης Καραμανώλης
Σκηνικό και κουστούμια: Dennis Krief
Παίζουν οι: Τζένη Δριβάλα, Ανδρέας Παπαγιαννάκης

Χροηγός επικοινωνίας της παράστασης είναι το Φιλιατρά News

Ο Πολυχώρος «διέλευσις» βρίσκεται Λέσβου 15 και Πάρου στην Κυψέλη και το τηλέφωνο είναι: 210 86 13 739
www.dieleusis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.