Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Το οργισμένο τηλεφώνημα Σαμαρά σε Δένδια και Χαρδούβελη

Την οργή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φαίνεται ότι προκάλεσαν ο Νίκος Δένδιας και ο Γκίκας Χαρδούβελης, με αφορμή ένα… χαμένο κονδύλι 100 εκατομμυρίων ευρώ, από την πλευρά γερμανικής τράπεζας, για τη στήριξη ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη .....

στήλη του στα “Νέα”, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε από το Βερολίνο ότι τα 100 εκατομμύρια ευρώ που έχει δεσμεύσει η τράπεζα KfW για την ενίσχυση ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο.

Σύμφωνα με την αφήγηση του Γιώργου Παπαχρήστου, αμέσως μετά την παραπάνω ενημέρωση, ο Αντώνης Σαμαράς άρχισε να τηλεφωνεί διαδοχικά στον Νίκο Δένδια, ο οποίος βρισκόταν ακόμη στο υπουργείο Ανάπτυξης, και στον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, με τους δυο υπουργούς να ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο.

Ο Πρωθυπουργός οργίστηκε, και τελικά αποκαλύφτηκε ότι το σχετικό έγγραφο βρισκόταν… ξεχασμένο στο υπουργείο Οικονομικών.


2 σχόλια:

 1. Μαθαίνουμε σχεδόν τα πάντα απ΄ το Φιλιατρά νιουζ όσοι ζούμε μακριά απ΄τη πόλη μας και σας ευχαριστούμε αλλά παρακαλώ μην μας υποτιμάτε με παπαγαλίστικου τύπου ειδήσεις σαν κι αυτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητή Αράχνη η συγκεκριμένη δημοσίευση μπήκε για να τονιστεί στον κόσμο το τελευταίο κομματι με τα εντονα μαύρα γραμματα:
   το σχετικό έγγραφο βρισκόταν… ξεχασμένο στο υπουργείο Οικονομικών.
   Κατα τ αλλα ΑΥΤΟΙ κοιτάνε να μας σώσουν....

   Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.