Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Μπαρτζώκας

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αναζήτηση .......

προπονητή βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τα γεγονότα που ακολούθησαν στο ΣΕΦ με τον κόσμο, ανάγκασαν το Γιώργο Μπαρτζώκα να θέσει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης του Ολυμπιακού ο 49χρονος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η παραίτησή του θα γίνει αποδεκτή από τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής (12/10) κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, στην πρεμιέρα της φετινής Α1 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά θα καθίσει ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο είναι τα επικρατέστερα ονόματα για να αναλάβουν τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ενώ ένα είναι το αουτσάιντερ. Επικρατέστεροι είναι οι Φώτης Κατσικάρης και Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, να είναι το...αουτσάιντερ.

ΣΧΟΛΙΟ
Κρίμα. Χάσαμε το αυτιστικό παιδί
Χάσαμε το ΑΜΕΑ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.