Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

20-24 Oκτωβρίου Εβδομάδα δωρεάν μαστογραφίας και κλινικής εξέτασης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ως γνωστό η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει αναγνωρίσει τον μήνα Οκτώβριο κάθε έτους ως ο μήνας πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας όρισε το χρονικό διάστημα από 20-24 Οκτωβρίου ως «Εβδομάδα Δωρεάν Μαστογραφίας και Κλινικής Εξέτασης» για τις άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Ταυτόχρονα η Διοίκηση του ........

Νοσοκομείου σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και τοπικούς φορείς (Κοινωνικό Ιατρείο, Ερυθρός Σταυρός, Σύλλογος Αγκαλιάζω) προχωρούν σε μία εκστρατεία ενημέρωσης πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού σε επίπεδο περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνονται ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ, διακίνηση ενημερωτικού υλικού, λειτουργία περιπτέρου σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καλαμάτας, τηλεοπτικές εκπομπές κλπ.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή του Νοσοκομείου Καλαμάτας ο Διοικητής κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

« Η εκστρατεία ενημέρωσης σε επίπεδο Πελοποννήσου και η Εβδομάδα Δωρεάν μαστογραφίας και Κλινικής Εξέτασης που θα παρέχει το Νοσοκομείο Καλαμάτας για το χρονικό διάστημα από 20-24 Οκτωβρίου είναι η ελάχιστη συμβολή μας μπροστά στο χρέος και την ευθύνη μας να μεταλαμπαδεύσουμε την αξία του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Ειδικά στο θέμα αυτό η πρόληψη σώζει ζωές.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας που με μεγάλη διάθεση στηρίζει και υλοποιεί αυτή την πρωτοβουλία όσο και τους άλλους κοινωνικούς φορείς που ενώνουν μαζί μας τις δυνάμεις τους σε αυτό τον ιερό σκοπό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.