Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

"Χαστούκι" Μαντά σε Νίκα: "Οφείλει επιτέλους, να σεβαστεί το ρόλο του καθενός μας"


Άμεση ήταν η απάντηση του Περικλή Μαντά με ανακοίνωσή του στις δηλώσεις Νίκα περί παραίτησης Μαντά απο την θέση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, εκφράζοντας την ......

δυσαρέσκεια του για τα όσα εξελίχθηκαν μετά την σύσκεψη για το θέμα των τσιγγάνων και τα όσα δήλωσε ο Περικλής Μαντάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST ότι "...δεν μπορεί να επιζητά ο δήμαρχος Καλαμάτας συνεργασίες α λα καρτ" και "...πρέπει να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών", ενόχλησαν τον Δήμαρχο Καλαμάτας εμμέσως πλην σαφώς με δήλωση του ζήτησε την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας από την προεδρία της ΝΟΔΕ λέγοντας ότι "δεν μπορεί ο κ. Μαντάς να φορά δύο κουστούμια..."

Ο Περικλής Μαντάς δεν άργησε να απαντήσει με αποστομωτικό τρόπο στον Δήμαρχο Καλαμάτας όπου καλεσε τον τελευταίο να σεβαστεί τον ρόλο του καθενός, θέτοντας το ζήτημα της συνεργασίας όλων για το καλό του τόπου.

Αναλυτικά η δήλωση Μαντά, προς τον Παναγιώτη Νίκα έχει ως εξής:

"Εκφράζω τη λύπη και τον προβληματισμό μου για τις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα. Η δική μου παρέμβαση έθεσε σε πραγματική βάση τη λύση του προβλήματος, με την σωστή απόφαση απομάκρυνσης των ΡΟΜΑ από την Αγ. Τριάδα, στο πλαίσιο των όσων άλλωστε αποφασίστηκαν και ξεκαθαρίστηκαν στην τελευταία σύσκεψη. Η ευθύνη για την υλοποίηση της παραπάνω ενέργειας, ανήκει αποκλειστικά στο Δήμο Καλαμάτας.

Μου προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτηματικά, η έκκληση συνεργασίας και σεβασμού στη θεσμική εκπροσώπηση του καθενός, την οποία δημόσια απηύθυνα, να τυγχάνει της δυσαρέσκειας του Δημάρχου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος οφείλει επιτέλους, να σεβαστεί το ρόλο του καθενός μας, να σταματήσει να «βαπτίζει» πολιτική, την προσωπική του συγκρούση με τον Περιφερειάρχη, και να σταματήσει τις προσπάθειες εμπλοκής και άλλων σε αυτή την αντιπαράθεση.

Στην κρίσιμη περίοδο που περνά η πατρίδα μας, οι αψιμαχίες και οι εγωισμοί δεν απασχολούν τους πολίτες οι οποίοι, απαιτούν τη συνεργασία όλων για το καλό του τόπου μας.

Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος
ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.