Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ερώτηση Ανδρινόπουλου για τους παιδικούς σταθμούς

«Ούτε αγαπήσαμε, ούτε παντρευτήκαμε το ΕΣΠΑ», απάντησε αφήνοντας άφωνους τους δημοτικούς συμβούλους ο υπεύθυνος για το ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών Γιάννης Κατσούλας, σε ερώτηση του Στάθη Ανδρινόπουλου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας. ο κ. Ανδρινόπουλος ρώτησε γιατί οι παιδικοί σταθμοί δεν εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, τι έγινε και τι θα γίνει με τα παιδιά και ποιος ευθύνεται.
Επίσης, πάνω σε ......

αυτό το ερώτημα, ο Σαράντος Κουκούμης συμπληρωματικά ρώτησε εάν έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από το δήμο για να λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί και να έχουν εργασία οι συμβασιούχοι που πληρώνονταν από το ΕΣΠΑ. «Το ΕΣΠΑ ήτανε και είναι ένα επικουρικό πρόγραμμα βοήθειας για τους παιδικούς σταθμούς!

Αυτό το πρόγραμμα, δε σημαίνει ότι είναι και το μοναδικό που μπορεί να λειτουργήσει και το μοναδικό που μας ενδιαφέρει», απάντησε ο υπεύθυνος ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Γιάννης Κατσούλας, σημειώνοντας πως «φέτος, λοιπόν, μπήκαμε σε ένα άλλο πρόγραμμα από εθνικούς πόρους… Ούτε αγαπήσαμε, ούτε παντρευτήκαμε το ΕΣΠΑ». Ο κ. Ανδρινόπουλος επέμεινε και ρώτησε «ποιο είναι το πρόγραμμα», τονίζοντας πως ο δήμος όφειλε να εκμεταλλευτεί το ΕΣΠΑ ενώ τόνισε πως υπάρχουν ευθύνες που δεν εντάχθηκε ο δήμος σε αυτό, για να απαντήσει ο κ. Κατσούλας πως είναι ένα πρόγραμμα που θα το μάθουν όταν ξεκινήσει από 1η Σεπτέμβρη!

Του Ηλία Γιαννόπουλου - Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.