Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Σκακιστικός ¨Ομιλος Φιλιατρών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2014»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Φιλιατρά, το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2014», που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών το τριήμερο 6, 7 και 8 Αυγούστου, για έβδομη συνεχή χρονιά, στο όμορφο πάρκο της Βλαχέρνας, της πόλης των Φιλιατρών.
Το τουρνουά ήταν .....

κατηγορίας Rapid (30 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 10΄΄ για κάθε κίνηση) και ξεκίνησαν συνολικά 33 αθλητές, κυρίως του Σ. Ο. Φιλιατρών, αλλά και εκδρομείς από Αθήνα και για πρώτη φορά και 4 αθλητές από την Καλαμάτα.

Στην κατηγορία έως 12 ετών πρώτευσε ο Κορμάς Γεώργιος (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 5 νίκες σε 5 αγώνες, στην δεύτερη θέση ήταν η Γεωργακοπούλου Μαρία (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 4 βαθμούς και στην Τρίτη θέση ο Βυθούλκας Δημήτριος ( του Ο.Σ. Καλαμάτας) με 3,5 βαθμούς, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο από τον ισόβαθμό του Σταυρακάκη Νικόλαο (Αθήνα), αφού υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας. Πρώτο κορίτσι ήταν η Ανδριοπούλου Ελένη (του Πανελληνίου Γ.Σ. Αθήνας) με 3 βαθμούς, δεύτερο η Παναγιωτοπούλου Δήμητρα (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 2 βαθμούς, τρίτο η Κορμά Ελένη (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 1,5 βαθμούς και τέταρτο η μικρούλα Τσίνογλου Δάφνη το γένος Τσοροβά Γιώργου με ένα βαθμό.

Στην κατηγορία άνω των 12 ετών στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν με 4 βαθμούς τρεις αθλητές (του Σ. Ο. Φιλιατρών). Μετά την άρση της ισοβαθμίας το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Μυλωνάς Αντώνιος, το αργυρό η Σαπέρα Ευδοκία και το χάλκινο ο Αποστολόπουλος Δημήτριος. Ακολούθησαν ο Φωτεινόπουλος Χαράλαμπος (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 3,5 βαθμούς και οι Κεχαγιάς Κωνσταντίνος και Κούτσικας Γεώργιος ( του Ο.Σ. Καλαμάτας) με 3 βαθμούς. Πρώτο κορίτσι (χρυσό μετάλλιο) η Καβουρίνου Πολυξένη( του Ο.Σ. Καλαμάτας) με 2,5 βαθμούς, δεύτερο η Τριαντοπούλου Αφροδίτη (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 2 βαθμούς και τρίτο η Σαπέρα Ελένη (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 1 βαθμό.

Να επισημάνουμε επίσης ότι μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι τρεις αθλητές του Σκακιστικού ομίλου Φιλιατρών, που συμμετείχαν στο ανοικτό Σκακιστικό τουρνουά Rapid, SummerChess 2014, που διοργάνωσε ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας το διήμερο 2 και 3 Αυγούστου 2014, στο ξενοδοχείο REX της Καλαμάτας, αφού κατέκτησαν δύο αργυρά μετάλλια ( Κορμάς Γεώργιος και Αντωνόπουλος Παναγιώτης) και ένα χάλκινο (Γεωργακοπούλου Μαρία).

Ο Σ.Ο. Φιλιατρών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους, για τρεις ημέρες, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει και να αναβαθμίσει την προσπάθεια αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.