Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Φιλιατρά: Δηλητηρίασαν οικόσιτο σκυλί.

Χθές το πρωί δηλητηρίασαν σκυλί σε γειτονιά κοντά στον Άγιο Αθανάσιο. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου εξέφρασε την οργή και τη λύπη του και συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δηλητηριάζουν ζώο που έχει στην κατοχή του!
Το περιστατικό .....

συνέβη σε γειτονιά κοντά στον Αγιο Αθανάσιο και ο ιδιοκτήτης του είναι αναστατωμένος και εξοργισμένος με την κατάσταση αυτή.
Το σκυλί βρισκόταν μέσα στην ιδιοκτησία του, και δεν είχε ενοχλήσει κανέναν και το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτήν την πράξη, θα πρέπει να βρεθεί και να πληρώσει για την πράξη του.
Επιπρόσθετα, γείτονες του ιδιοκτήτη του άτυχου σκυλιού ανέφεραν ότι είχαν αντιμετωπίσει κι εκείνοι τέτοιου είδους περιστατικά με τα κατοικίδια τους!

Μέσα σε τρία χρόνια δηλητηρίασαν οκτώ σκυλιά και πριν δυο μέρες μια κατσίκα! Γείτονες υποστηρίζουν ότι έχουν τοποθετηθεί δηλητηριασμένα φαγητά σε διάφορες γειτονιές της πόλης!
Ο Δήμος όπως πάντα, παραμένει αμέτοχος σε ενα ακόμη τόσο σοβαρό ζήτημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της πόλης!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι κάτοικοι των Φιλιατρών με κατοικίδια ζώα να ελέγχουν τακτικά το χώρο στον οποίο περιβάλλονται τα κατοικίδια τους και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας!