Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Αγία Κυριακή Φιλιατρών. Κάτοικοι και καταστήματα έφτιαξαν τις χαράδρες της παραλίας.

Ο Δήμος όπως πάντα.... Α-Ο-ΜΑ-ΤΟΟΟΟΣ.

Πριν μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει μια καταγγελία λουομένων στην Αγία Κυριακή για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά με τα λιγοστά παιχνίδια που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο επιχειρήσεις εστίασης.
Σας είχαμε δείξει ....

τις χαράδρες που είχαν δημιουργήσει οι πλημμύρες του Δεκεμβρίου 2013....
Σε εκείνο το ρεπορτάζ μας οι λουόμενοι είχαν ζητήσει από τον δήμο να παρέμβει και να αποκαταστήσει τις ζημιές που είχαν γίνει.
Αλλα... τσάμπα σάλιο χάλασαν. ΟΥΔΕΜΙΑ κίνηση.
Ο Δήμος για άλλη μια φορά έκανε τον .... αόματο!!! Έκανε όπως πάντα το κορόϊδο και δεν έκανε καμία κίνηση αποκατάστασης της παραλίας στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής.

Μπροστά σε αυτήν την ανεκδιήγητη αδιαφορία του Δήμου οι κάτοικοι και τα μαγαζιά της περιοχής (ταβέρνα Γρηγόρης και ταβέρνα Αχινός) δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.
Μάζεψαν χρήματα και έβαλαν έναν χειριστή εκσκαφέα και έκανε την παραλία καλύτερη από πριν. Και φυσικά αποκατέστησε τις χαράδρες που ήταν κίνδυνος για τα παιδιά όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες και έβαλαν και μια ακόμη κούνια για τα παιδιά.
Αν μη τι άλλο, οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν συγχαρητήρια για ότι έκαναν.

Εμείς θα αναρρωτηθούμε για μία ακόμα φορά.
Αν η παρούσα Δημοτική Αρχή κουράστηκε, βαρέθηκε, ΓΙΑΤΙ δεν παραιτείται και να πάνε σπίτι τους.
Ετσι και αλλιώς αυτό θα γίνει σε δυο μήνες. Ας μείνει ο Δήμος ακυβέρνητος δυο μήνες. Δεν θα έχει διαφορά με το τώρα γιατί και τώρα ακυβέρνητος είναι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πώς έγινε η Αγία Κυριακή μετά την παρέμβαση των πολιτών.