Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΑΣ ΤΡΙΦΥΛΊΑΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Ο
ΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 11/06/2014 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΣΥΓΚ ΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ....

ΤΡΙΤΗ 04/06/2014 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ 157 ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΥΞΟΥΡΙΟΥ, ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 11/06/2014 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ, ΤΟ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΥΞΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.