Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Αντιπεριερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Αργυράκη

Ευχαριστώ τον Πελοποννησιακό λαό που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής έδωσε στη "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ" ένα από τα υψηλότερα ποσοστά που πήρε εν ενεργεία Περιφερειάρχης από όλη την Ελλάδα.

Η ολοκλήρωση της .....

εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας θα γίνει με την συμμετοχή τους στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής όπου, πέρα από συμπάθειες πολιτικές ή προσωπικές που υπήρξαν στον Α΄ γύρο, θα εκφραστεί η θέλησή τους για την επανεκλογή του Πέτρου Τατούλη ως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για να συνεχίσει η Περιφέρειά μας στο δρόμο της ανάπτυξης, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ανεξάρτητα από την προσωπική μου τύχη στις εκλογές (6ος στη σειρά κατάταξης), όπου οι στρεβλώσεις του εκλογικού νόμου δίδουν στον πλειοψηφούντα συνδυασμό 5- από τους -14- συνολικά συμβούλους που εκλέγει η Π.Ε. Μεσσηνίας, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους, όσοι με τίμησαν στις εκλογές που πέρασαν.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου στην ευρύτερη περιοχή των Αρφαρών, όπου τα ποσοστά της στήριξης τους ήταν συγκινητικά.

Θέλω δε να διαβεβαιώσω όλους τους Μεσσηνίους, ότι από οποιαδήποτε θέση θα είμαι πάντα παρών στα αυτοδιοικητικά και εν γένει δημόσια πράγματα.

Γιάννης Αργυράκης
Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος