Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ !

-ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ;
-ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ
-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι πλέον κοινό μυστικό στα επιτελεία όλων των συνδυασμών της Πελοποννήσου αλλά και στα στρατηγεία των κομμάτων ότι τα .......

«μυστικά γκάλοπ» που παραγγέλλονται από υποψηφίους και κόμματα συμφωνούν σε ένα πράγμα.
Ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο σημερινός Περιφερειάρχης κι υποψήφιος για τις εκλογές του Μαΐου Πέτρος Τατούλης έχει όχι απλά προβάδισμα , αλλά σαρωτική διαφορά από τον δεύτερο και τρίτο.
Σύμφωνα πάντα τις ίδιες έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες ,τελευταία δημοσκόπηση γνωστής μεγάλης εταιρίας δίνει υπερδιπλάσια διαφορά στον ΤΑΤ από τον δεύτερο!
Τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλα ρόδινα για τον Γιάννη Μανώλη για τον οποίον υπάρχουν ανεπιβεβαιότητες πληροφορίες ότι είναι στο παρα πέντε να εγκαταλείψει την κούρσα γι τις εκλογές του Μαΐου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο site της Μεσσηνιακής τηλεόρασηςBEST TV υπήρξε συνάντηση Δέδε –Μανώλη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο συνδυασμών.

Ο Γ. Μανώλης …κάνει πίσω και στηρίζει τον Γ. Δέδε;

Δείτε σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του BEST TV
«Μεγάλο Σάββατο λίγο πριν την Ανάσταση, έγινε συνάντηση Δέδε- Μανώλη προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ενοποίησης των ψηφοδελτίων τους. Εκεί συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα, ωστόσο οι δύο άνδρες φάνηκαν να μην τα βρίσκουν στο κορυφαίο ζήτημα του ποιος θα τεθεί επικεφαλής. Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη, Γιώργος Δέδες εμφανίστηκε να μην κάνει πίσω ούτε μισό βήμα και κατά τα φαινόμενα ο Γιάννης Μανώλης θα αποχωρήσει και θα εμπλουτίσει το συνδυασμό Δέδε με δικά του στελέχη…».
Εν τω μεταξύ όπως έγραψε το ΒΗΜΑ του Οργανισμού Λαμπράκη στις στηρίξεις επώνυμων στελέχών του ΠΑΣΟΚ από την Πελοπόννησο το "σκορ" Τατούλη-Δέδε είναι 3-1. Τον «ΤΑΤ» στηρίζουν οι δυό Πελοποννήσιοι Υπουργοί Λεωνίδας Γρηγοράκος , Γιάννης Μανιάτης κι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενώ τον Γιώργο Δέδε στηρίζει η Νάντια Γιαννακοπούλου
Ευχάριστη έκπληξη των «μετρήσεων» η Κορίνθια υποψήφια Περιφερειάρχης Δήμητρα Λυμπερόπούλου με τους Οικολόγους-Πράσινους που φέρνει τέτοιο ποσοστό ώστε να βρίσκεται στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Sfedona