Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τραγωδία στην Κυπαρισσία. Μια 27 χρονη νεκρή και ένας αγνοούμενος άνδρας 28χρονών μετά απο πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι [ ΦΩΤΟ - VIDEO ]

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά την τραγική είδηση που διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη την πόλη για ένα αυτοκίνητο που εντοπίστηκε μέσα στο λιμάνι της πόλης και αγνοούνταν ένα νεαρό ζευγάρι 27 και 28 ετών περίπου.

Σύμφωνα με ......

πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε το νεαρό ζευγάρι είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι όπου οι γονείς του αγοριού απευθύνθηκαν στην Αστυνομία αναφέροντας την εξαφάνιση τόσο του νεαρού όσο και της κοπέλας του.
Οι έρευνες που ακολούθησαν οδηγούσαν σε ένα συμπέρασμα που ναι μεν κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, αλλά δυστυχώς ήταν πραγματικότητα. Στη προβλήτα υπήρχαν ίχνη από ρόδες του μοιραίου οχήματος.


Οι πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Κυοπαρισσίας και από εκείνη της στιγμή αγνοείτο η τύχη του.
Οι δύτες που κλήθηκαν να ερευνήσουν το λιμάνι της Κυπαρισσίας, ανακάλυψαν το αυτοκίνητο μάρκας Cevrolet Aveo με αριθμό κυκλοφορίας ΖΧΒ 4167 με νεκρή μια 27χονη κοπέλα από την Βανάδα ενώ αγνοείται και αναζητείται από δύτες του Λιμενικού ο 28χρονος φίλος της. Όοσο προχωρούσε η ώρα και οι έρευνες συνεχίζονταν χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα η αγωνία όλο και κορυφωνόταν καθώς οι ελπίδες να ανευρεθεί ζωντανός λιγόστευαν.


Και τα δύο παιδιά ήταν πολύ αγαπητά στην Κυπαρισσία και δούλευαν σε γνωστό club της πόλης

Οι έρευνες για την ανεύρεση του νεαρού συνεχίστηκαν μέχρι που έπεσε ο ήλιος χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα και θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας