Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΟΓΑ. Βεβαιώσεις συντάξεων και οικογενειακών επιδομάτων για φορολογική χρήση

Η διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι οι εφαρμογές για τις βεβαιώσεις συντάξεων και οικογενειακών επιδομάτων για φορολογική χρήση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ όπου ο πολίτης πλέον έχει πρόσβαση.

Πατήστε στα παρακάτω Link ανάλογα με τη βεβαίωση που θέλετε......


Εφαρμογή Εκτύπωσης Βεβαίωσης Συντάξεων για Φορολογική Χρήση

Η εκτύπωση της Βεβαίωσης για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΜΚΑ, του Αριθμού Μητρώου (ΑΜ ΟΓΑ) και του ΑΦΜ του Συνταξιούχου και αφορά τις βεβαιώσεις για φορολογική χρήση ποσών που καταβλήθηκαν τα έτη 2013, 2012 και 2011, και αφορούν τα οικονομικά έτη 2014, 2013, 2012 αντίστοιχα.


Εφαρμογή Εκτύπωσης Βεβαίωσης Οικογενειακών Επιδομάτων για Φορολογική Χρήση Οικ. Ετών 2013 και 2014

Η εκτύπωση της Βεβαίωσης Οικογενειακών Επιδομάτων για Φορολογική Χρήση είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ του Επιδοματούχου. Αν ο ΑΜΚΑ ή/και ο ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένος στο σύστημα του ΟΓΑ, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ με την κάρτα τού ΑΜΚΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (π.χ. βεβαίωση ΚΕΠ), καθώς και με οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του (φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό σημείωμα).
Η παρούσα εφαρμογή αφορά τις βεβαιώσεις για φορολογική χρήση ποσών που καταβλήθηκαν τα έτη 2013, 2012 και αφορούν τα οικονομικά έτη 2014, 2013 αντίστοιχα