Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Φιλιατρά: Εκοψαν την πίτα τους οι Τρίτεκνοι Τριφυλίας και ενημερώθηκαν για θέματα που τους αφορούν.

Την πίτα του Συλλόγου τους έκοψαν χθές το απόγευμα στο ΚΑΦΕ "ΜΑΝΤΕΙΟ" στα Φιλιατρά οι Τρίτεκνοι Τριφυλίας παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς έκανε μια ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο και τα μέλη του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην έκδοση κάρτας για έκπτωση στα.....

ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, για την αρνητική εξέλιξη του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων τα οποία δίνονται σε λιγότερους αλλά και για αυτούς που τα δικαιούνται ακόμα δεν τα έχει παραλάβει ο σύλλογος στο σύνολο τους.

Τέλος ο κος Κορομηλάς κάλεσε τα μέλη μας στα Φιλιατρά και στην ευρύτερη περιοχή να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν να εμπιστεύονται το σύλλογο που δίνει αγώνα να υποστηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε για την παρουσία του τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και του ευχήθηκε να πετύχει στο έργω που ανέλαβε το καινούργιο ΔΣ και του ζήτησε την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες