Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτεκνοι Τριφυλίας: Έκοψαν την πίτα τους στο Τρενοτεχνείο

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ενημερώνει τα μέλη του ότι στο ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ και με την παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Στη συνέχεια ......

ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν . Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας που «μαστίζει» τις τρίτεκνες οικογένειες και ανέφερε χαρακτηριστικά πως σε 40 περίπου οικογένειες μέλη του συλλόγου μας στην Τριφυλία δεν εργάζεται κανένας επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της Ιεράς Μητρόπολης Ολυμπίας και Τριφυλίας στο έργω της υποστήριξης των αδύνατων στην περιοχή με δράσεις αλλά και την παροχή καθημερινά τροφής σε πάνω από 100 οικογένειες πολλές από τις οποίες είναι μέλη μας.

Τέλος ο κος Κορομηλάς κάλεσε τα μέλη μας στην Κυπαρισσία και στην ευρύτερη περιοχή να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν να εμπιστεύονται το σύλλογο που δίνει αγώνα να υποστηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα.

Κλείνοντας ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφιλίας και Ολυμπίας κκ Χρυσόστομο, τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας Μερκούρη Ιωάννη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Παναγιωτόπουλο Παναγιώτη στον οποίο ζήτησε την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες