Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ- ΑΣ ΡΩΤΑΓΑ- ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ

Έκανα λάθος προσέγγιση, σε προηγούμενο άρθρο με τον Τίτλο "Το Διακύβευμα των εκλογών στην ΕΠΣ Μεσσηνίας" και το λάθος μου το αναγνωρίζω. Το Πραγματικό Διακύβευμα είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μια ομάδα ανθρώπων, η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, προσπάθησε να δώσει μια άλλη πνοή στα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο στο χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Θεωρώ παρά την......

εκλογική αποτυχία, τίποτα από δω και πέρα δεν θα είναι όπως πριν στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Η Φιλοσοφία της Κίνησης, που είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, έρχεται σε αντιδιαστολή, με την φιλοσοφία των "Φουσκωτών και των Πορτιέρων" . Ποτέ δεν θέλαμε να βρεθούμε στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, στηριζόμενοι στις πλάτες των "Φουσκωτών", στην άσκηση σωματικής Βίας, σε πρακτικές αποκλεισμών, φιμώματος, προσωπικών πιέσεων ή υποσχέσεων, αδιαφανών διαδικασιών. Ξέρετε πως είναι να θέλετε να εκφραστείτε στο σώμα, κάτω από το βλοσυρό βλέμμα των "Φουσκωτών του κ. Σταθόπουλου", ξέρετε πως είναι να θέλετε να εκφραστείτε εκλογικά, έχοντας δίπλα σας το άγρυπνο βλέμμα, δεν σας έχει τύχει. Όχι δεν χρειαζόμαστε τέτοιες μεθόδους. Την ψυχή μας δεν θα την παραδώσουμε.

Μιλάμε και καταδικάζουμε την Βία στα γήπεδα, μα τι συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 5-2-2014 στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας? Η ηγεσία της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με τους προστάτες της "Φουσκωτούς", έδωσε το "καλό παράδειγμα", για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στα γήπεδα.
Μου λένε πάρα πολύ φίλοι και γνωστοί, -δεν αξίζει να ασχοληθείς-. Απαντώ, όσο υπάρχουν παιδιά, στα γήπεδα, αξίζει να ασχοληθείς, για ένα υγιή αθλητισμό, ο οποίος να κινείται μέσα σε ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ περιβάλλον.

Καλαμάτα 7-02-2014
Γιώργος Α. Ψυχογιάννης