Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Νιόπαντρος πατρινός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο στην Κεφαλονιά!

“Σεισμός” στο Αργοστόλι!

Πατρινός πήγε γαμπρός στην Κεφαλονιά αλλά το κλίμα δεν τον …σήκωσε. Για την ακρίβεια πριν συμπληρωθούν τέσσερις ημέρες από το γάμο του με Κεφαλλονίτισσα από το Αργοστόλι, πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα της …ζωής του, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κουμπάρο.

Το σκηνικό που .....

αντίκρισε η νεαρή νιόνυφη Κεφαλλονίτισσα – δονητές και πολλά άλλα ερωτικά αξεσουάρ να αποτελούν το ντεκόρ των δυο αντρών – στην κλίνη όπου εντοπίστηκαν όπως την ημέρα που γεννήθηκαν της προκάλεσε νευρικό κλονισμό.Η νεαρή γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και άρχισε να φωνάζει πως έπιασε τον άντρα της με τον κουμπάρο.

Η νυφούλα ολίγων ημερών ηρέμησε χάρη στην επέμβαση των γειτόνων και αφού χρειάστηκε στη συνέχεια να της γίνει ηρεμιστική ένεση, ενώ σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην διαλυθεί το σπιτικό που πήγε να στήσει το ζευγάρι που δεν είχε κλείσει ακόμα εβδομάδα έγγαμου βίου, εκλήθη εσπευσμένα στο Αργοστόλι ο πατέρας του γαμπρού από την Πάτρα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τελικά το «συμβάν» δεν έγινε δυνατό να ξεχαστεί, με αποτέλεσμα το …παλικάρι να επιστρέψει με τον πατέρα του στο πατρικό σπίτι προσπαθώντας να βρει τις δικές του …Μυκήνες .

dete.gr