Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Κυπαρισσία: Συνάντηση Κόλλια με Διοικητές Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας

Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κ. Άγγελου Σεφέκου είχε σήμερα το πρωί στις 10:30 ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.
Η επίσκεψη .......

πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας - Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας κ. Γιώργου Μπέζου, του Διευθυντή της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας Θεόδωρου Ντέντε, του Αντιδημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Αντιδημάρρχου κ. Γιάννη Φλιντίση.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν αρχικώς η γνωριμία ανάμεσα στους δύο άντρες (Κόλλια - Σεφέκο) και συζήτηση γύρω από την νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας τόνισε στον κ. Σεφέκο την αξία που έχει για την περιοχή η νοσηλευτική μονάδα της οποίας εδώ και λίγες μέρες ηγείται και την ακτίνα την οποία καλύπτει το νοσοκομείο από κόσμο που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του.

Από την πλευρά του ο κ. Μπέζος επανέλαβε τις προσλήψεις ιατρών που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και την επικείμενη έναρξη των εργασιών αναδιαμόρφωσης του ισογείου του νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Σεφέκος είπε ότι αν και έχει αναλάβει λίγες μέρες την διοίκηση του νοσοκομείου και βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης γύρω από την νοσηλευτική Μονάδα, προτίθεται να βοηθήσει ώστε το νοσοκομείο να αναβαθμιστεί και να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στους πολίτες.

Εξερχόμενος του γραφείου του Δημάρχου ο κ. Σεφέκος αρνήθηκε ευγενικά να προβεί σε κάποια δήλωση την παρούσα χρονική στιγμή.

Εμείς ευχόμαστε στο Νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και να προσπαθήσει να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.