Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. [ Φωτογραφίες + VIDEO ]

Για πρώτη φορά στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε μια πολύ ζεστή εκδήλωση για το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Πόλης.
Κάλαντα, ευχές χοροί και τραγούδια με κάλαντα από όλη την Ελλάδα πλημμύρισαν την ......

πλατεία ζεσταίνοντας τις καρδιές των ανθρώπων.
Η Εκδήλωση που ήταν μια συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών και του Συλλόγου Φιλοπροόδων είχε σαν σκοπό για λίγες στιγμές να μας κάνει να νιώσουμε ότι έρχονται γιορτινές μέρες, έρχονται μέρες αγάπης.

Ευχές για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται απήυθηναν η πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Βιβή Παντελάκη, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας κι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας.

Μετά το άναμα του δέντρου η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών σκόρπισε μελωδίες και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σηματοδοτώντας και επίσημα για τα Φιλιατρά την εορταστική περίοδο.
Τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Βορρέειου, χόρεψαν κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα, ενω μαθητές του Δημοτικών σχολείων τραγούδησαν τραγούδια των Χριστπυγένων υπό την καθοδήγηση της μουσικού Κυριακής Ντίνου.

Εμείς ευχόμαστε αυτή η πρωτοβουλία να συνεχιστεί και να απονείμουμε τα εύσημα στους διοργανωτές.

Δείτε το Video από το άναμα του δέντρου και φωτογραφίες σε Slide Show.