Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τατούλης για Διόδια: "Αποτρέψαμε τις αυξήσεις. Είμαστε εδώ για να ανοίγουμε δρόμους ευόδωσης των αιτημάτων των πολιτών".

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρυσοχοΐδη αναφορικά με τις τιμές των διοδίων έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Η κάθετη αντίθεση μου για την όποια αύξηση των τιμών των διοδίων, η οποία πήρε στην συνέχεια την μορφή ψηφίσματος από την Ένωση Περιφερειών, στέλνει ένα σαφές μήνυμα:
Οι κεντρικές πολιτικές από τη στιγμή που αντιβαίνουν το αίσθημα δικαίου και τους κανόνες που διέπουν μια ευνομούμενη ελεύθερη οικονομία, εις βάρος των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος, μπορούν να αποτραπούν με συντονισμένη προσπάθεια και ορθολογικά επιχειρήματα, μακριά από τον συνήθη κομματικό σαματά.

Ο αρμόδιος Υπουργός κινείται στην ορθή κατεύθυνση για τη μη αύξηση της τιμής των διοδίων, αφού, όπως εξαρχής είχα διαμηνύσει, τα οικονομοτεχνικά στοιχεία της παραχώρησης δεν εμφανίζουν καμία επιβάρυνση και συνεπώς δεν στοιχειοθετείται καμία αξίωση για περαιτέρω επιβάρυνση των πολιτών.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανοίγουμε δρόμους προκειμένου τα αιτήματα των πολιτών να ευοδώνονται και στο επίπεδο των κεντρικών αποφάσεων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.