Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών – Α.Ο Διαβολιτσίου (ΟΛΑ X)

Ισόπαλο έληξε ο σημερινός αγώνας της Εράνης απέναντι στο Διαβολίτσι,ένα παιχνίδι με ευκαιρίες πολλές αλλά χαμένες όλες και από τις δύο ομάδες.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά χαλαρά .Στο 14′ ο Χρόνοπουλος της Εράνης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει έπειτα από μια ωραία σέντρα του Κιούτακ.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο Δασκαλάκης του Διαβολιτσίου ο οποίος δεν υπολόγισε την δύναμη που έβαλε στέλνοντας την μπάλα στο 21′ πάνω από το τέρμα.

Το δεύτερο .......

ημίχρονο από την άλλη γεμάτο μικροτραυματισμούς και εντάσεις τις οποίες δεν θα μπορούσε να τις είχε προκαλέσει άλλος εκτός από τον διαιτητή Τσεκούρα που "χόρτασε" κίτρινες κάρτες την Εράνη και συγκεκριμένα δίνοντας τέσσερις στους παίχτες Αναστασόπουλο 71′, Κόλλια 75′, Γκρέσα 76′ και Μορασάνου 86′ και γενικά αδίκησε αρκετά τις δύο ομάδες με φάουλ που έπρεπε να δοθούν.

Συνθέσεις ομάδων

Εράνη (Παναγιώτου) Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Γκρέτσας, Μπεγλεκτζής (Νικολόπουλος 25′), Κώτσος, Κιούτακ (Μοροσάνου 61′), Αναστασόπουλος, Χρονόπουλος, Κόλλιας, Διαμαντόπουλος.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Δημάκης) Κουκούτσης Μαυροειδάκος, Δημητρίου Π, Ζερίτης, Βεργόπουλος, Γεωργαντάς (Βούρνας 28′), Δημητρίου Θ (Αντωνόπουλος 83′), Κανέλος, Παπαδόγιαννης (Χαρίτος 69′), Δασκαλάκης, Θεοδωρόπουλος.

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr


4 σχόλια:

  1. ΤΡΑΓΙΚΟΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.ΟΜΑΔΑ Β' ΤΟΠΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό ταξίδι.......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι μπορούμε κάνουμε ,αυτά έχουμε αυτά δίνουμε,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΨΗΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ Β ΤΟΠΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.