Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών: Ξεκίνησε προπονήσεις υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή. [ VIDEO ]

Προπονήσεις υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Μιχάλη Ζάγκου ξεκίνησε σήμερα η Εράνη καθώς ο χρόνος πίεζε μιας και την Κυριακή η Εράνη υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμάτας για την 10η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Τοπικής Μεσσηνίας.
Την παρουσίαση του ......

νέου προπονητή στους παίκτες έκανε o Πρόεδρος της Ομάδας Χαράλαμπος Χρονόπουλος ο οποίος στην εισαγωγή του είπε ότι η διοίκηση προσπαθεί να λύσει όλα τα προβλήματα με ενότητα και ζήτησε την συνεργασία και των παικτών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για τον νέο προπονητή είπε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό και έδωσε το τιμόνι της ομάδας σε ένα προπονητή που έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας.

Από την πλευρά του ο κ. Ζάγκος είπε ότι ευελπιστεί στη καλύτερη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει τόσο ανάμεσα στους παίκτες όσο και ανάμεσα σε όλη την ομάδα. Έδωσε τις πρώτες οδηγίες στους παίκτες και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο κ. Ζάγκος είπε ότι ήταν παίκτης της Εράνης, έπαιξε μπάλα στο ίδιο γήπεδο με το οποίο ξεκίνησε και τώρα ως προπονητής θέλει να βοηθήσει την ομάδα να αναδείξει νέα παιδιά και αν δώσει στους παίκτες αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά.
Για την ομάδα είπε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο έχει καλό υλικό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι και με τις δικές του οδηγίες η ομάδα θα ΄παιξει καλό ποδόσφαιρο και όλα θα πάνε καλά.

Εμείς ως ομάδα Διαχείρισης ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας αλλα και στον νέο μας προπονητή.
Και να θυμίσουμε ότι η Εράνη έχει ανάγκη την παρουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ


4 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.