Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Για νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι του Σαββάτου προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σύμφωνα με έκτακτο δελτίο.

Ειδικότερα, το Σάββατο αναμένονται .....

ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες. Από το μεσημέρι θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χωράς και της Πελοποννήσου και πιθανόν σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά. Οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 8 και σταδιακά τα 9 μποφόρ.

Την Κυριακή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Στερεά - Εύβοια (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και τη Θεσσαλία - Σποράδες. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χωράς.Οι ανατολικοί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.