Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Ξαναγίναμε Βενετία! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή! [ ΦΩΤΟ + VIDEO ]

UPDATE 13:42

Πνίγηκαν για μία ακόμα φορά τα Φιλιατρά με τα την πρωϊνή νεροποντή, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία μέσα στην πόλη και ιδιαίτερα στην πλατεία που νέκρωσε στην κυριολεξία κυκλοφοριακά και για λίγη ώρα τα μόνα οχήματα που μπορούσαν να περάσουν (λόγω ύψους) ήταν τα 4Χ4.
Γύρω από το δημαρχείο η κατάσταση ήταν απερίγραπτη, με τους ......

κάθετους δρόμους της πλατείας να κατεβάζουν νερά και όλο το οδόστρωμα να έχει καλυφθεί από μεγάλες ποσότητες.

Τα ίδια χάλια και η Ηρώων Πολυτεχνείου (ο Δρόμος από Πλατεία προς Δεξαμενή) μπροστά στο Δημαρχείο όπου κατέβαζε τόνους νερού προς την πλατεία αλλά μαζί και λάσπη.
Προχωρώντας προς το Γυμνάσιο μεγάλο πρόβλημα υπήρξε στο τμήμα από την ΔΕΗ μέχρι τα πλατάνια απέναντι από το πάρκο της Βλαχέρνας και κυρίως στο σύνήθες σημείο στην γωνία της πιτσαρίας ΟΑΣΗ όπου η στάθμη του νερού ήταν ψηλή και το σημείο απροσπέλαστο.

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε ως συνήθως στην αρχή της οδού Δεκατεσσάρων από την αρχή της μέχρι λίγο με τα το καφέ Ελίνα όπου δρόμος και πεζοδρόμια είχαν γίνει ένα και αν ήθελες να τον διασχίσεις κάθετα χρειαζόσουν το λιγότερο φουσκωτό.

Σημαντικά προβλήματα υπήρξαν και στην Αναπάυσεως σε μεγάλο μήκος και κυρίως στις διασταυρώσεις όπου σε αρκετές περιπτώσεις ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος.

Ο επιχειρηματίας της περιοχής Νεόφυτος Νεοφύτου μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News είπε ότι αυτή κατάσταση γίνεται εδώ και 5 χρόνια και ο Δήμος δεν κάνει τίποτα.

Η κατάσταση άρχισε να καλυτερεύει από την ώρα που σταμάτησε η βροχή και τα νερά υποχώρησαν και πολλοί καταστηματάρχες στην πλατεία είχαν πάρει τις μάνικες να ξεπλύνουν τις λάσπες.

UPDATE 13:42

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News από την έντονη βροχόπτωση πλημμύρισαν δυο θερμοκήπια στην περιοχή Βουλιέρια των Φιλιατρών με καλλιέργεια Πιπεριάς και ντομάτας.






11 σχόλια:

  1. Επειδή σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές καλό θα ήταν να μαζέψετε όλα αυτά τα άρθρα σας και πριν τις εκλογές να τα ξαναδημοσιεύσετε. Έτσι απλά να θυμίσετε στον κόσμο ποιους έχουν εκλέξει κατά καιρούς. Γιατί δεν φταίνε ΜΟΝΟ αυτοί που είναι τώρα στο Δήμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι οι άλλοι είναι καλύτεροι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο δρομο προς μορενα πλημμυρησαν οι γρανες\
    και το νερο εβγαλε πετρες στους δρομους αλλα ακομα
    ο δημος δεν φροντισε να κανει τιποτε ουτε να καθαρισει
    τον δρομο ουτε να καθαρισει τις γρανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΜΗΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΟΔΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΛΥΜΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο οτι λενε οι δυο αντιδημαρχοι των Φιλιατρων,τωρα που συνεφιασε θα βγουν απο το γραφειο τους γιατι τους εκαιγε ο ηλιος και φοβοταν μην τους καψει,Θα ταλυσουν ολα τα προβληματα της πολης .Υπομονη συμπολιτες,υπομονη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κυριότερο αντιπλημμυρικό έργο της πόλης είναι ο χάντακας. Ξεκινάει Βόρεια του ΚΑΦΚΑ και αφου διασχίσει τις παρυφές ανατολικά διαμέσου του νεκροταφείου καταλήγει στη θάλασσα στο Κοκκινόρι. Αν ο χάντακας δεν είναι καθαρός υπερχειλίζει και τα νερά χύνονται στην πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περασε κανενας απο το δρομο προς Πλατη?? Εκει που λες φιλε μου για τον χαντακα το πρωι σημερα ο δρομος ολος ηταν ενας χαντακας!! Οχι απλα ηταν βουλομενος ο χαντακας αλλα και καθαρισμενος να ηταν τοσος που ειναι κ τοσο νερο που κατεβαζε παλι θα πλημμυριζε ο δρομος...

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ 0 ΣΤΑΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΓΟΒΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΝΤΙΠΛΥΜΗΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΕΙ Η ΟΔΟΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΑΝΚ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.