Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας: Επαναλειτουργία τμήματος Πιάνου

Τα μαθήματα στο τμήμα εκμάθησης πιάνου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου υπήρξε συνάντηση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Παντελάκη Παρασκευής και της νέας δασκάλας του πιάνου κ. Παπαγιαννοπούλου Κωνσταντίνας με τους γονείς των μαθητών για τον καθορισμό των ωρών αλλά και για συζήτηση σχετικά με θέματα του Ωδείου.

Στη συνάντηση εκφράστηκε η ......

άποψη ότι το ύψος των διδάκτρων, αν και είναι χαμηλό σε σχέση με άλλα ωδεία, παραμένει ανασταλτικός παράγοντας για τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών στα μαθήματα αφού όλες οι οικογένειες πλήττονται από την οικονομική κρίση. Επειδή όντως οι συμμετοχές είναι μικρότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η κ. Παντελάκη υποσχέθηκε να θέσει το θέμα για συζήτηση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μαθήματα δεν θα γίνονται μόνο στην Κυπαρισσία αλλά μπορούν να γίνουν και στις άλλες δημοτικές ενότητες αν υπάρξει ένας ικανοποιητικός αριθμός παιδιών κι εκεί. Ακόμα κατά τη διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό και όχι μόνο στους μαθητές του ωδείου και θα έχουν στόχο τη διάδοση της μουσικής παιδείας στην Τριφυλία.

Ωστόσο οι εγγραφές συνεχίζονται και αν κάποιος θελήσει να εγγραφεί στα μαθήματα του πιάνου ή της κιθάρας σε ολόκληρο το Δήμο Τριφυλίας, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο της Κοινωφελούς στα τηλέφωνα 2761360031 - 2761360034 (ώρες γραφείου) ή στο 6972297936.

2 σχόλια:

  1. Αυτό ακριβώς έλειπε από το Δήμο. Μπράβο στο Δήμο. Ωραίος Δήμος. Με πιάνο. Μπράβο και στούς Δημότες και στον Δήμαρχο. Άντε και με μέγαρο μουσικής και αίθουσα μπαλέτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα του Δήμου αλλά, δεν πρέπει και να σταματήσουμε να ζούμε! αν είναι έτσι ας πάμε να φουντάρουμε όλοι.!! όλα χρειάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.