Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εράνη Φιλιατρών-Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-0

Μετά την προηγούμενη ήττα της η Εράνη κέρδισε σήμερα 2-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με ίσες ευκαιρίες για γκόλ από τους παίχτες Μοροσάνο 8′ και Κιούτακ 19′-36′ Εράνη και Αργάνης 13′, Φουρναράκος 20′ και Αλεξανδρόπουλος 23′ Ολυμπιακό.

Το δεύτερο ημίχρονο.....

ήταν αρκετά θεαματικό,μέσα σε τέσσερα λεπτά είχαμε ακύρωση γκόλ στο 73′ του Κιούτακ,στο 75′ σκοράρει για την Εράνη ο Διαμαντόπουλος που αποδείχτηκε η καλύτερη αλλαγή και τέλος στο 76′ ο Κόλλιας γράφει το 2-0 μετά από εκτέλεση πέναλντυ.
Μετά από αυτή την νική η ψυχολόγια των παιχτών ανέβηκε και ελπίζουν σε περισσότερες νίκες.

Οι ομάδες κατέβηκαν στο γήπεδο με τις εξής συνθέσεις.

Εράνη Φιλιατρών:(Παναγιώτου) Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (Μιχαλακόπουλος 82′), Γιαννής, Αλμπάν, Μπεγλεκτσής, Κώτσος, Νικολόπουλος(Διαμαντόπουλος 71′), Μοροσάνο(Αναστασόπουλος 89′), Κιούτακ, Κόλλιας, Χρονόπουλος.

Ολυμπιακός Καλαμάτας:(Τσίκινης) Μάρης, Παπαλέξης, Αργάνης, Μιντζήρας, Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος (Xhaferri 78′), Φουρναράκος, Γκότσης(Θεοδωρόπουλος 57′), Μαρούδας, Cavalias, Μπάλλας.

Τον αγώνα σφίρηξε ο Τσεκουράς με βοηθούς τον Βρυώνη και Γιαννέτσο.

Από το συνεργαζόμενο Taklin.gr

5 σχόλια:

  1. ΑΝΤΡΕΑ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ...ΞΗΜΕΡΩΣΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ΝΙΚΗ σε ποια κατηγορία παίζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νικη πλατης φιλε μου δε κατευαινει φετος δυστυχως! Ηταν τοσο προβλημμα για μια πολη οπως τα Φιλιατρα να κρατησει την ομαδα που χρειαζεται μονο 3 χιλιαρικα???? Και ας μη ξεχναμε πως η Νικη ηταν φυτωριο της Ερανης να δω που θα βρουν ψημενους πιτσιρικαδες του χρονου για τη μεγαλη ομαδα της Ερανης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.