Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε το πανηγύρι της Κυπαρισσίας

Ξεκίνησε από χθες η μεγάλη παντριφυλιακή εμποροπανήγυρις του «Σταυρού» στην Κυπαρισσία. Χθες, μάλιστα, έγινε και η κατάλληλη σήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους, ενώ από το απόγευμα πολλές παράγκες με διάφορα είδη ήταν έτοιμες, σήμερα, δε, αναμένεται να έχουν στηθεί και να είναι σε πλήρη λειτουργία σχεδόν όλες!

Το Λούνα – Παρκ, για τους μικρούς και μεγαλύτερους επισκέπτες,......

λειτουργεί ήδη από τις προηγούμενες μέρες με πολλά παιχνίδια!
Το δε πανηγύρι εκτείνεται στους δρόμους γύρω από την εκκλησία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», κοντά στην παραλία της Κυπαρισσίας. Την Παρασκευή το βράδυ θα τελεστεί στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, όπου αναμένεται να συρρεύσουν χιλιάδες πιστών από ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αθήνα με δεκάδες λεωφορεία.

Το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα γίνει λιτάνευση του στολισμένου με βασιλικό Τιμίου Σταυρού στους δρόμους του πανηγυριού, συνοδεία της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, σχολείων, πιστών και των επισήμων πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Η μεγάλη εμποροπανήγυρις της Κυπαρισσίας θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα έχει ποικιλία εμπορευμάτων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, λειτουργούν υπαίθρια σουβλατζίδικα με λαχταριστά και ποιοτικά κρεατικά, σαλάτες, κρύα μπύρα και ποτά!
Το γεγονός ότι φέτος η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού πέφτει Σάββατο αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα την αλματώδη αύξηση της κίνησης στην πόλη και το πανηγύρι!

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.