Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Μεσσηνίας: Εράνη Φιλιατρών - Μιλτιάδης 4-0 Αγκαλιά με τους 8 [ VIDEO ]

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου της Εράνης με τον Μιλτιάδη στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών καθώς η επικράτηση για την Εράνη με 4-0 ήταν κάτι παραπάνω απο άνετη πετυχαίνοντας δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιώτου με την ψυχολογία στα ..........

ύψη μετά τα δύο θετικά αποτελέσματα με τον τσικλητήρα που της έδωσε το εισιτήριο για τους 16, μπήκε στο παιχνίδι πολύ σοβαρή και προσηλωμένη στον στόχο της για νίκη στο παιχνίδι. Είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, είχε πολλές κλασσικότατες ευκαιρίες να πετύχει τέρματα εκτός απο τα 4 που κατάφερε να βάλει.
Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Εράνη έπαιζε μονότερμα τον Μιλτιάδη κάνοντας τον τερματοφύλακα Στασινόπουλο να μην προλαβαίνει να μετρά επιθέσεις προς την εστία του.

Από την άλλη ο Λινάρδος δεν ασχολήθηκε και πολύ με την δική του εστία καθώς οι φάσεις που μπορούσαν να είναι απειλητικές μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Silvio Morosanu είπε ότι η εράνη έπαιξε σοβαρά και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Στον επόμενο αγώνα αν και εύκολος πρέπει να ξαναπαιξουν σοβαρά και να περάσουν στην φάση των 8.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Εράνης Δημήτρης Παναγιώτου, είπε ότι η Εράνη δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες οι οποίες έγιναν γκόλ σχεδόν οι μισές.
Ρωτώντας τον για το επίπεδο ετοιμασίας της ομάδας για το πρωτάθλημα είπε ότι βρίσκεται στο 60%.

Τα γκόλ για την Εράνη στο 4′ πεν. Κόλλιας, 28′ Μorosanu, 50′ Κιούτακ, 78′ πεν. Αλμπάν)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ VIDEO





1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ -ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ-ΠΑΛΙΟΥΣ Η ΕΡΑΝΗ ΚΕΝΤΑΓΕ.
    Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΗΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ,ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΕΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.