Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Κατσίβελας «Οι φύλακες επαγρυπνούν» για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!

Σε αξιολόγηση βρίσκεται αυτή την περίοδο η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, ωστόσο «οι φύλακες επαγρυπνούν», τόνισε σε δηλώσεις του χθες από την Κυπαρισσία ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τάκης Κατσίβελας.

Ο κ. Κατσίβελας, που συμμετείχε στις θρησκευτικές τελετές.....

για τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες, καθώς και πολίτες που έσπευδαν να τον χαιρετίσουν, για τα «ανοιχτά» ζητήματα της υγείας και ιδίως του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Μάλιστα, επισήμανε στους συνομιλητές του την κρισιμότητα της περιόδου για τον τομέα της υγείας και δη της 6ης ΥΠΕ, καθώς και για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για στήριξη και έμπρακτη ενίσχυσή του.

Σε δηλώσεις του δε, άφησε σαφείς μομφές σε βάρος της διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, επειδή δε μερίμνησε και δεν είχε λάβει πρόνοια για ενίσχυσή του με προσωπικό το 2013!
«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ κρίσιμη για τον τομέα της υγείας στον οποίο υπηρετούμε. Έχει μπει η υγειονομική μας περιφέρεια και η περιοχή μας εδώ σε αξιολόγηση και θα έχουμε σίγουρα και σύντομα εξελίξεις στο χώρο της υγείας. Αυτό που ήθελα να σας δηλώσω, είναι ότι οι φύλακες επαγρυπνούν!», τόνισε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Ερωτηθείς για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, απάντησε: «Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας είναι ένα νοσοκομείο που έχει έλλειψη προσωπικού. Αυτό είναι ταυτοποιημένο και πιστοποιημένο. Μέσα στο ’13 δεν είχαμε τις δυνατότητες, λόγω της πρόνοιας που ΔΕΝ είχε λάβει το ίδιο το νοσοκομείο ώστε να έχουμε καλύψει τις θέσεις για το 2013. Το βέβαιον είναι ότι το 2014 θα διοριστούν 400 καινούργιοι γιατροί, και αυτή είναι η κατάκτηση του υπουργείου Υγείας μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σε αυτό τον αριθμό των γιατρών που θα διοριστούν, θα είναι σίγουρα 2 καρδιολόγοι και 1 παθολόγος για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας…».

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.