Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής

Στη σύλληψη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού και Γιώργου Γερμενή προχώρησε η αστυνομία. Ο Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής προσήλθαν από μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

«Ξήλωσαν όλη την αστυνομία και την ΚΥΠ για να μας συλλάβουν» .......

δήλωσε στους δημοσιογράφους Γιώργος Γερμενής. Νωρίτερα, ο Ηλίας Παναγιώταρος, δήλωσε: «Ντροπή τους. Ο κόσμος βλέπει. Ο κόσμος θα εξυψώσει τη Χρυσή Αυγή, είτε ως ΧΑ, είτε ως άλλο όνομα».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις (14 μέχρι στιγμής). Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και στελέχη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής Γιώργος Πατέλης, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ενας ειδικός φρουρός ενώ ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και για έναν ακόμη αστυνομικό. Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχοποιείται για σχέσεις με την οργάνωση από τηλεφωνικές επικοινωνίες του με μέλη της ΧΑ, οι οποίες προέκυψαν από την άρση τού απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από σχετικά εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Κατά τις ίδιες πηγές, έχουν εκδοθεί εντάλματα για 32 στελέχη της ΧΑ και έξι βουλευτές της, μεταξύ των οποίων οι Χρήστος Παππάς (ο οποίος δήλωσε στον REALFM: «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα. Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφaνείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα. Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βυθίσει τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτό δε θα γίνει») και Νίκος Μίχος.

Πορισμα: Κατηγορίες για ανθρωποκτονίες – Διευθύνων ο «Φύρερ πριντς»

Στο εννιασέλιδο εισαγγελικό πόρισμα, που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτζαμάνη, ο ανεισαγγελέας του ΑΠ, Χαρ. Βουρλιώτης. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν 10 ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ αυτών η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, το περιστατικό του Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα και το επεισόδιο με τον Αιγύπτιο εργάτη στην ιχθυόσκαλα, υποθέσεις που περιλαμβάνονται στους 32 φακέλους, τους οποίους είχε αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, στην κ. Κουτζαμάνη, όπως βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Βόλου αλλά και σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων, όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες και εκβιασμοί.

Σύμφωνα με το πόρισμα, διευθύνων της οργάνωσης φέρεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος περιγράφεται ως «Φύρερ πριντς» (πρίγκιπας Φύρερ), ενώ ως υπαρχηγός κατονομάζεται ο Χρήστος Παππάς. Επίσης, στο πόρισμα περιγράφεται ότι έχουν διαπραχθεί και άλλες αξιόποινες πράξεις -εκτός της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης- όπως είναι αυτές του «ξεπλύμματος βρώμικου χρήματος» και της δωροδοκίας.

Επιπλέον, «φωτογραφίζονται» και άλλα πρόσωπα, η συμμετοχή των οποίων θα διερευνηθεί κατά την ανακριτική διαδικασία.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που έχει αναλάβει την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Στην συνέχεια θα οδηγηθούν σε ανακριτή.

Έρευνες σε σπίτια – Παράνομα όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου

Σε εξέλιξη είναι έρευνες, από δέκα εισαγγελείς, στα σπίτια συλληφθέντων μελών της Χρυσής Αυγής, ανά το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Κατά την έρευνα στο στο σπίτι τού γγ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη, βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Επίσης, στο σπίτι τού Ν. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ και υπολογιστές και USB, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.

Κεδίκογλου: Η Δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας

Η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από την Παρασκευή και γι” αυτό υπήρξε σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

«Η Δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας της. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της», δήλωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ενώ σε ερώτηση για το αν η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον εκλογικό νόμο.

Σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διατηρούν τη βουλευτική ιδιότητα ακόμη και μετά τη σύλληψή τους. Τη βουλευτική ιδιότητα χάνει βουλευτής μόνο αν υπάρξει απόφαση της δικαιοσύνης για στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Για το σενάριο της παραίτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής που συντηρεί τα τελευταία 24ωρα ο κ. Μιχαλολιάκος, ο Κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι κάθε βουλευτής μπορεί οποτεδήποτε να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα με γραπτή δήλωση στον Πρόεδρο της Βουλής. Η πλήρωση των βουλευτικών εδρών που χηρεύουν γίνεται σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Τη θέση των παραιτηθέντων βουλευτών καταλαμβάνουν οι αναπληρωματικοί τους εκτός και αν δηλώσουν γραπτώς ότι δεν επιθυμούν τη βουλευτική ιδιότητα.

Aftodioikisi.gr

27 σχόλια:

  1. τωρα κλαινε ολα τα αλανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΕΛΑΦΡΥ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. krima...den tha exoyme me poious na asxolithoyme!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗ Χ.Α ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η Χ.Α ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha ithela na iksera oloi eseis oi xrisavghtes...genithikate xrisavghtes...h psifizate kapoious alous?? kai an nai pious...ala epeidi eiste anoitoi den kserete ti aisxh ekane poio palia sthn athina h xrish avgh...poios htan o rolos ths...eiste trendy pados...akoulouthite ena lifestyle poly gameux...goustaro kasidiari me gounini xeiropeda kai koridalo...tha perasei orea...tha exei kai pollous metanastes na to sintrofevoun...ta pernane kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

    Μια σοβαρή απορία.
    Καλώς ή κακώς όλοι οι βουλευτές της Χ.Α. έχουν βουλευτική ασυλία.
    κανείς δεν μπορεί αν τους πειράξει, να τους συλλάβει, να τους διώξει δικαστικά κλπ κλπ.
    ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, Πως έγινε σύλληψη?
    Τι μπορεί να προβλέπει το σύνταγμα (ότι μπορεί να εχει μείνει απο το κουρελιασμένο σύνταγμα μας όπως το κατάντησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την Τρόϊκα και τα μνημόνια.???
    Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στο κατά την γνώμη μου σοβαρό ερώτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Google it...anohte xrisavghth...ti nomizeis oti tha krivode piso apo foustania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

      Για μένα το λες το 'anohte xrisavghth"????????

      Διαγραφή
  8. Προσοχή μην ξεφύγετε θα έχουμε διαγραφες σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thn parimia me thn myga thn ksereis...sto plaisio tou diarkhs aftoforou kai katopin ths sovarothtas ton oson kathgoroude mporei o eisageleas na dosei diatagh gia silipsh...ala profanos ta post edo ginode katopin logokrisias..se epomeno arthro an to evaze olokliro to keimeno o kyrios diaxrasths tha to diavazate...ala gia profanhs logous vazete afta pou sas volevoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απορία έγραψε χωρίς να γράφει να είναι ή οχι υπερ της Χρυσής Αυγής. Ενα ερωτημα συνταγματικό έκανε. Δεν έβρισε δεν είπε κάτι που δεν έπρεπε.
      Εσύ μάλλον ξέφυγες λιγο με χαρακτηρισμό.
      Όσο για τα σχόλια είναι δική μας δουλειά και όχι δική σας.

      Διαγραφή
  10. Toso kairo den exete anaferei tipota gia ta eglhmata ths xa kai tora ksafnika apanota post. Na eiste sovaroi. Kapoios pou mpirei na diavazei ta post kathimerina kai eno den exete anaferei ti exei prohghthei ksafnika vazete anakoinosis kai themata. Eftixos pou exoume katalavei thn taftothta sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου. Ολα τα μέσα σε όλο τον πλανήτη ασχολούνται με το θέμα.
      Ειναι ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί την δημοσιότητα.
      Ας τελειώσουν εδώ τα σχόλια ανάμεσα στους δυο σας γιατί βλέπω να ξεφεύγετε.

      Διαγραφή
  11. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

    Αντε ρε που θα κάνεις και σχόλιο για μένα. Είσαι ο πιο αναρμόδιος να απαντήσει στο ερώτημα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωην, μόνο ένα σχόλιο και με μικρή απογοητευση ομολογώ γιατι έχουμε ανταλλάξει απόψεις σε ωραίο επίπεδο τα τελαυταία χρόνια μέσω του blog
    Την ανοφορά στην βουλευτική ασυλία γιατι την έκανες, αφού γνωρίζεις οτι η για εγκληματικές πράξεις άρατε αυτόματα, δεν το γνωρίζεις, ή πιστεύεις ότι ολόκληρη κυβέρνηση με τόσους συνταγματολόγους δεν θα έχει βρεί μια νομική φόρμουλα που θα νομιμοποιεί τις συλλήψεις. Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος και θα ήθελα έαν έχεις διαθεση να μου εξηγλησεις το σκεπτικό σου.
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικα αυτο μου προκαλει εντυπωση ολες αυτες της ημέρες μετα την δολοφονια του παιδιου στην αθηνα ειναι οτι δεν μπορεις ξαφνικα να πετας μια αναρτηση που να λεει για την συληψη των μελων της Χ.Α. χωρις να υπαρχει μια αναρτηση παλαιοτερη για το τι εχει συμβει. Τοσες μερες δεν εχει γινει καμια πληροφορηση και τωρα ξαφνικα να αναφερεστε στο γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:02 μ.μ.

    Αγαπητέ Δ.Χ. να σου απαντήσω πολύ ευχαρίστως με το σκεπτικό της Ερώτησης μου.
    Πρωτα και κύρια κολλάει το μυαλό μου και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είσαι. Αλλα αυτό είναι μικρής σημασίας.
    Πάμε λοιπόν να σου απαντήσω στην απορία σου.

    1. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποστηρίζω την Χ.Α.
    2. Παίρνουμε τα εξής Δεδομένα
    α. Είναι εν ενεργεία βουλευτές εκλεγμένοι νόμιμα (θέλουμε δεν θέλουμε)
    β. Όπως κάθε Βουλευτής, έχουν και αυτοί βουλευτική Ασυλία κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα. ΚΑΚΩΣ κατα την γνώμη μου αλλά έτσι είναι.
    γ, Εξ όσων γνωρίζω, με βουλευτική ασυλία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σε κανέναν βουλευτή.
    Θυμίζω ότι Βουλευτής σκότωσε σε τροχαίο άνθρωπο και ούτε καν συνελήφθη. Θυμίζω ότι βουλευτής αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και ουδείς τον συνέλαβε ή έκανε κάτι εναντίον του. Αλλα και αιτήματα βουλευτών για άρση της ασυλίας τους προκειμένου να πάνε στην δικαιοσύνη από μόνοι τους.
    Σε όλες τις περιπτώσεις για να γίνει άρση της ασυλίας, ενός βουλευτή διαβιβαζόταν στην βουλή αίτημα (μάλλον από Εισαγγελέα, δεν το ξέρω θετικά) για άρση βουλευτικής ασυλίας. Και η βουλή αποφάσιζε την άρση ή μη της ασυλίας τους.
    δ. Στην σημερινή υπόθεση με την Χ.Α., ΟΥΔΕΙΣ ανακοίνωσε σήμερα ή τις προηγούμενες μέρες άρση βουλευτικής ασυλίας βουλευτών της Χ.Α.
    ε. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ακόμα και μετά την σύλληψη ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Δες παραπάνω δημοσίευση.
    ζ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ, αυτεπάγγελτη άρση βουλευτικής ασυλίας από τον οποιονδήποτε δικαστικό παρα ΜΟΝΟ από απόφαση της ολομέλειας.

    Κατόπιν όλων αυτών των Δεδομένων, ΕΡΩΤΩ και νομίζω ΔΙΚΑΙΑ.
    ΠΩΣ έγινε σύλληψη βουλευτών ΧΩΡΙΣ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ?? Δεν με ενδιαφέρει αν έγινε καλώς ή κακώς.
    Αφού την άρση ή μη μιας ασυλίας βουλευτή την αποφασίζει η ολομέλεια της βουλής -κατα την γνώμη μου ΚΑΚΩΣ- ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ αποφάσισε να συλληφθούν οι βουλευτές της Χ.Α.???
    Υπήρξε καμία απόφαση άρσης της βουλευτικής ασυλίας? Πότε έγινε αυτό, και από ποια ολομέλεια?
    Το σύνταγμα προβλέπει αυτεπάγγελτη άρση ασυλίας Βουλευτή? Προβλέπεται πουθενά άρση ασυλίας βουλευτή χωρίς απόφαση της ολομέλειας?
    ΒΑΖΩ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. Οχι ότι αν ερχόταν στην βουλή τέτοιο αίτημα θα απορριπτόταν.

    Δεν ξέρω πόσο σε κάλυψε το σκεπτικό μου για την ερώτηση που έθεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ αποφάσισε να συλληφθούν οι βουλευτές της Χ.Α.???"
      O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης αποφάσισε...

      "Για 10 δολοφονίες και απόπειρες μιλά το πόρισμα για τη ΧΑ
      Ο αντιεισαγγελέας κ. Βουρλιώτης μιλά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες"

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο 62 του Συντάγματος που αναφέρεται στις προϋποθέσεις για τη δίωξη βουλευτή είναι αυτό που ρητώς ορίζει ότι «δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για τη δίωξη, σύλληψη, φυλάκιση βουλευτή για τα αυτόφωρα κακουργήματα».

      Διαγραφή
    3. επισης...βαση συνταγματολογου Γ. Κκατρούγκαλου, η σύσταση εγκληματικης οργάνωσης (δεν ξερω εαν εχεις παρει χαμπαρι οτι για αυτο κατηγορουνται)κατα το ποινικο μας κωδικα θεωρειται διαρκες εγκλημα. Αρα, δικαιολογει την συλληψη χωρις την άρση βουλευτικης ασυλιας.

      Διαγραφή
    4. νομιζω κυριε πρωην να λύθηκαν οι απορίες σας και τα ερωτηματικά σας!

      Διαγραφή
    5. Ο Πρώην Διαχειριστής29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:06 π.μ.

      Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

      Διαγραφή
  16. Ο Πρώην Διαχειριστής28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:03 μ.μ.

    Ενημερώνω οτι παρακολουθώ την δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Πρώην
    Καταρχάς ευχαριστώ για την πολύ αναλυτική απάντηση. Περάν τούτου αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι οι βουλευτες και τα μέλη που συνελήθφησαν , συνελήθφησαν με την διαδικασία του αυτοφόρου σαν μέλη εγκληματική οργάνωση, αυτό ειναι το ποινικό. Ο Κ.Καπερνάρος που είναι ποινικολόγος, ειπε στο real προ 20 λεπτών οτι σε τέτοιες περιπτώσεις άρατε αυτοματα η ασυλία. Αυτό όσο αφορά την συλληψη, δηλαδή είναι νομιμη.Εγώ δεν είμαι δικηγόρος αλλά φαίνετε αυτό να είναι το σκεπτικο, και να μην σχετίζετε με την βουλετική ασυλία.
    Με εκτίμηση
    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρώην Διαχειριστής29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:15 π.μ.

      Αν είναι έτσι όπως τα λές και τα λέει και ο Καπερνάρος, ενας βουλευτής που αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ έπρεπε να πάει αυτόφωρο. Κάτι το οποίο δεν έγινε αλλα ζητήθηκε από την βουλή η άρση της ασυλίας του.
      ΞΑΝΑΛΕΩ. Για μένα ΚΑΚΩΣ υπάρχει η ασυλία γιατι έτσι όπως εχουν κανει την ασυλία την εχουν κανει συνώνυμη της ατιμωρησίας.
      Αυτό σε ότι έχει σχέση με το αυτόφορο.
      Τωρα για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που λες δεν το ξέρω και γι αυτό έθεσα το ερώτημα μου.
      Θεωρώ ότι ο οποιοσδήπτε που ήξερε κάποια πράγματα, θα το ρωτούσε.

      Διαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.