Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μοροσάνου: «Δύσκολη πρόκριση. Για τη νίκη και με Μιλτιάδη»

Και στο δεύτερο αγώνα πήρε τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση η Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε με 2-0 του Τσικλητήρα Πύλου.

Η Φιλιατρινή.....

ομάδα έπαιξε πολύ καλά αμυντικά και δεν έδωσε την ευκαιρία στην Πύλο να πετύχει κάποιο γκολ και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Σίλβιο Μοροσάνου πέτυχε το 0-1 λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16″ η ομάδα του.

Ο ίδιος μίλησε στο taklin.gr για το παιχνίδι με την Πύλο αλλά και για το επόμενο με τον Μιλτιάδη λέγοντας μας τα εξής: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα προσπαθησουν να βάλουν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είμασταν προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε καλά στην αμυντική τακτική και θέλαμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε να βάλουμε γκολ.

Όσο αφορά το Μιλτιάδη, σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι είναι δυνατή ομάδα το δείξανε και με τον απόλλωνα που κατάφεραν σε διπλούς αγώνες να τους αποκλείσουν. Εμείς θα παίξουμε μόνο για τη νίκη και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί και κάνουμε αυτα που μας λέει ο κόουτς θα είναι θετικά τα πράγματα για εμάς».

Taklin.gr

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.