Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Π.Ε. Μεσσηνίας. Αντικαθιστά λόγω παλαιότητας το τηλεφωνικό της κέντρο.

Σε αντικατάσταση του τηλεφωνικού κέντρου της λόγω παλαιότητας, προχωρά τις επόμενες ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Όπως παραδέχονται ........

στην ενημέρωση που μας έστειλαν, αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί δυσλειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου της Π.Ε Μεσσηνίας που είναι εγκατεστημένο στο Διοικητήριο και η οποία οφείλεται στη μη σωστή λειτουργία των system card’s αυτού.

Το συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από τον ΟΤΕ την 01-02-1998 σε κατάλληλο χώρο, στο ισόγειο του Διοικητηρίου και από τότε λειτουργεί ανελλιπώς.

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται, οφείλονται κυρίως στην παλαιότητα του τηλεφωνικού κέντρου και έχουν ως αποτέλεσμα ορισμένα εσωτερικά τηλέφωνα είτε να μην λειτουργούν καθόλου, είτε να καλούν και να φαίνεται ότι κάποιο δεν απαντά, είτε να παρατηρείται αλλοίωση στην ποιότητα της γραμμής και επομένως στην ομιλία.
Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ό,τι αφορά την τηλεφωνική τους επικοινωνία με τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Ήδη η Π.Ε Μεσσηνίας προχωρά σε ενέργειες αντικατάστασης του τηλεφωνικού κέντρου, οπότε τα προβλήματα θα λυθούν οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.