Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Έξαλλος ο Άδωνις με το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών [ VIDEO ]

Διαψεύδοντας το δημοσίευμα που θέλει να γίνονται 1.618 απολύσεις εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, ζήτησε από την εφημερίδα να γράφει το όνομα του με «ι», ως Αδωνις
Επίθεση κατά μέτωπο εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ο υπουργός Υγείας βλέποντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που .......

τον θέλει... να βλάπτει σοβαρά την υγεία, υποστήριξε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση. Ζήτησε δε, από την εφημερίδα να γράφει το όνομα του με «ι» ως Άδωνις και όχι με «η».

«Εγώ αυτό το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών θα το κρατήσω. Θα το κάνω και κάδρο στο γραφείο μου. Τους παρακαλώ πολύ. Το Άδωνις με "ι". Λέει η εφημερίδα ότι θα υπάρξουν 1.618 απολύσεις. Εγώ αν υπάρξουν 1.618 απολύσεις, θα παραιτηθώ από υπουργός και από βουλευτής. Και βεβαίως εάν δεν υπάρξουν, να σταματήσει να κυκλοφορεί η εφημερίδα. Το βρίσκει δίκαιο ο συντάκτης της Εφημερίδας των Συντακτών;», σχολιάζει σε έντονους τόνους ο υπουργός, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Αν μία εφημερίδα παραπληροφορεί με πρωτοσέλιδο κατά αυτό τον τρόπο τους αναγνώστες της, τότε ή αυτοί που γράφουν τα άρθρα είναι άσχετοι άρα επικίνδυνοι ή εξυπηρετούν συμφέροντα. Μα δεν ντρέπονται;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας μάλιστα το συντάκτη του κειμένου να βγει στον αέρα…

Ο κ.Γεωργιάδης μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Ο εμπορακος του μνημονιου ειδικος του τηλεμαρκετινγκ ανελαβε και την προωθηση του μνημονιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ έχει δίκιο πάντως να λέμε και τα σωστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρώην Διαχειριστής6 Αυγούστου 2013 στις 2:08 μ.μ.

    Μπουμπούκο άσε τα παραμύθια περί παραίτησης απο υπουργός και βουλευτής γιατι το παρελθόν σου λέει οτι είσαι μεγάλος κολοτούμπας.
    Μπουμπουκο της Μπουμπουκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.