Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κυπαρισσία: Παραιτήθηκε ο Πάνος Μπόζος από αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου.

Την παραίτηση του από αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας υπέβαλε πριν λίγες μέρες ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπόζος.
Οι λόγοι της παραίτησης του .........

δεν έγιναν γνωστοί καθώς ο κ. Μπόζος δεν ανέφερε -τουλάχιστον στην επιστολή του- τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Το κλίμα για τον τέως πλέον αναπληρωτή Διοικητή ήταν ήδη βαρύ καθώς όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται για το νοσοκομείο περί υποβάθμισης του ή ακόμα και συγχώνευσης του ακούγονταν έντονα τον τελευταίο καιρό προκαλούσαν δυσφορία στον Αναπληρωτή Διοικητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News, το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε για τον Παναγιώτη Μπόζο επέτεινε και η υπόθεση με την μαύρη παράνομη - ανασφάλιστη εργασία από αλλοδαπές ψευτο-αποκλειστικές Βουλγαρικής καταγωγής οι οποίες τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σωρηδόν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα και βιβλιάρια σε σχέση με τις νόμιμες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα ασχολήθηκε σοβαρά το Σωματείο αποκλειστικών Μεσσηνίας με έγγραφη αναφορά που υποβλήθηκε ακόμα και προς στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Περισσότερα για το θέμα με την παράνομη μαύρη εργασία σε νεότερη δημοσίευση με στοιχεία που θα έχουμε στα χέρια μας.

23 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ?
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι ο νέος οργανισμός

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΟΝΩΝ.

      Διαγραφή
  2. γιατι παραιτήθηκε? ο μεγαλοπασοκοσς Μπόζος εχει κανει τα χαρτια του για ΔΥΠΕ της Αθήνας κ παίρνει ΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΌΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ .Α' ΡΕ ΚΟΣΜΕ. ΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΒΟΣΕΙ ΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω προσωπικα μια φορα που επισκεφτηκα το νοσοκομειο Κυπαρισσιας και ειχα ενα σοβαρο προβλημα ασυνενοησιας
    σε προκαθορισμενο ραντεβου και οι αρμοδιοι ελεγαν ασυναρτησιες
    για να καλυψουν συναδελφους τους που δεν ειχαν καμοια απολυτως
    υπευθυνοτητα στην δουλεια τους...ο κυριος αυτος στον οποια απευθυνθηκα ως παραπονουμενος..μου εδωσε την λυση σε 5 λεπτα
    και ηταν απολυτα υπευθυνος και με σεβασμο στον πολιτη.
    Δεν ξερω, ουτε με ενδιαφερει η κομματικη του ταυτοτητα.
    Ξερω οτι στην δικη μου περιπτωση των αναλγητων βλαχο τεμπεληδων ανευθυνων ( καποιων -τότε ) γιατρων και εργαζομενων ) του νσκομειου Κυπαρισσιας...ο κυριος Μποζος εδωσε αμμεση ανθρωπινη και επαγγελματικη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι τον εχεις ρε φιλε;;;;;;; Πλάκα μας κανεις ;;;;

      Διαγραφή
  6. Γιατι ρε παιδιά δεν ανανεώνετε το site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ-ΠΑΣΟΚΑΚΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ! ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δόξα σοι! Και μια καλή είδηση! Αφού διέλυσε ένα νοσοκομείο, προσπάθησε να επαναφέρει πρακτικές "αποφασίζομεν-διατάσσομεν" ανεπιτυχώς, αφού κατάφερε να ξεσηκώσει εναντίον του τη συντριπτική μερίδα του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, πήρε τη σωστή απόφαση... Να αποχωρήσει έστω και έτσι, όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται ακόμα και στην περίπτωσή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΛΕΙΦΕ ΠΑΝΤΑ. ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΗΛΘΕ. ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΪΜΕ! ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο Κ. ΜΠΟΖΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΕΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (!!!) ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΕ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΕΙΟΥ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΑΞΙΑΣ 800 ΕΥΡΩ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΕΙΩΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ 'Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ. Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΗ, ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

      Διαγραφή
    2. ΝΑ.ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΟΔΡΟΥΜΠΑΛΗΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  11. Εκτός από άδικος, άεργος, ακατάρτιστος, άφρων και διαπλεκόμενος, τώρα πλέον και άνεργος!
    Υγ: η παραίτηση δεν καθιστά κάποιον αξιοπρεπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΩ MEMORIAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα μποζακια οι γλυφτεσ που τον ταιζαν και τον κερναγαν τι θα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΜΠΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕ ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς τα Μποζάκια πρείτε πρώτα το ονοματεπώνυμό σας για να σας μάθει ο κόσμος και μετά θα σας απαντήσουν επώνυμα πλήθος κόσμου. :-)
      Α και οι γιατροί όντως δε χύνουν το αίμα τους. Εσείς πάλι λιώνετε και σε λίγο θα μας βάζουν να σκουπίζουμε και τον ιδρώτα σας!

      Διαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΖΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΕΣΕΙΣ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ Η ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΛΟΙΨΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΝΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.