Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Οι γυναίκες στο Χαλαζόνι Μαγειρεύουν

Ένας άτυπος θεσμός τείνει να καθιερωθεί. Στη πλατεία του Χαλαζονιού όλοι οι συγχωριανοί, οι φίλοι και οι καλεσμένοι μας θα γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε Χαλαζωνιτισας.
Τα μακριά τραπέζια γεμάτα με κάθε λογής σπιτικά καλούδια θα μας απογειώσουν σε μαγικούς γαστριμαργικούς κόσμους.
Η βραδιά θα.......

είναι αφιερωμένη στις λιχουδιές στο τραγούδι στο χορό και στη διασκέδαση.

10 σχόλια:

  1. ο πρωην προεδρς θα βραβεψη τα φαγητα γιατι θελη να ειναι πρωτος στο χωριο μακαρι να μην ειναι να περασουμε καλα και να βραυβεψη ο νεος προεδρος γιατι δεν γραψατε οτι θα ειναι ο συλλογος γυναικον με χωρευτικο μονο τα δικα σας αυγα κοιτατε η ειναι απο τον πρωην να και δειχνετε μονοστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γυναικες μαγειρευουν στο χαλαζονι οι
    γυναικες κανουν μπογαδα στους χριστιανους
    οι γυναικες ζυμωνουν οι γυναικες υφαινουν
    οι γυναικες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να έχεις τόσο πάθος με τον πρώην πρόεδρο πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά. Άμα θες να πεις κάτι βγες με το ονοματάκι και πες το.
    Πάντως για να ξέρεις αν και δεν είμαι από το Χαλαζώνι αλλά έρχομαι μόνο για διακοπές αν δεν ήταν ο πρώην το χωριό δεν θα το ήξερε κανείς και σίγουρα δεν θα είχε αυτή τη μορφή. Αλλά βέβαια στην Ελλάδα η αχαριστία σπάει κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να έχεις τόσο πάθος με τον πρώην πρόεδρο πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά. Άμα θες να πεις κάτι βγες με το ονοματάκι και πες το.
    Πάντως για να ξέρεις αν και δεν είμαι από το Χαλαζώνι αλλά έρχομαι μόνο για διακοπές αν δεν ήταν ο πρώην το χωριό δεν θα το ήξερε κανείς και σίγουρα δεν θα είχε αυτή τη μορφή. Αλλά βέβαια στην Ελλάδα η αχαριστία σπάει κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επώνυμα και με επιχειρήματα (και με λίγη καλύτερη ορθογραφία και ελληνικά) μπορείς να λες ότι θες. Ανώνυμα όμως λάσπη δεν μπορείς να πετάς.
    Εγώ στο Χαλαζώνι έρχομαι μόνο για διακοπές και το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν δεν ήταν ο "πρώην" όπως τον αποκαλείς το χωριό δεν θα το ήξερε κανείς και σίγουρα δεν θα είχε αυτή τη μορφή. Άμα βρισκόσουν και στις εκδηλώσεις του χωριού θα έβλεπες ότι χωρίς τον "πρώην" εκδήλωση δεν θα γινόταν.
    Αλλά βέβαια στην Ελλάδα του σήμερα η αχαριστία σπάει κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΑΤΑ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ .

      Διαγραφή
    2. Ο Πρώην Διαχειριστής18 Αυγούστου 2013 στις 1:42 μ.μ.

      Ανώνυμοι κριτές των Πάντων ανέκαθεν υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Γιατι εχουν μάθει στην ζωή τους να λένε οτι λένε κρυβόμενοι πίσω από το φουστάνι της Ανωνυμίας.
      Γιατι για μένα το σχολιο με όνομα "Ανώνυμος" το βλέπω σαν φουστάνι -ως προς το ανώνυμος- γιατι πολυ απλά δεν φορούν παντελόνια να σχολιάσουν με όνομα και φυσικά να δείξουν οτι έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Οποια και αν είναι η γνώμη τους.
      Οπότε μην μασάτε. Κάντε οτι καλύτερο για το χωριό είτε αυτός είναι ο πρώην, είτε αυτός είναι ο νυν είτε ο μελλοντικός πρόεδρος και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ανώνυμους κριτές που ζουν στο σκοτάδι.

      Διαγραφή
  6. ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πρώην Διαχειριστής19 Αυγούστου 2013 στις 1:17 μ.μ.

      κ. Παναγόπουλε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.
      ΠΑΝΤΑ είχα το θάρρος της γνώμης μου λέγοντας το ποιος είμαι. ΟΥΔΕΠΟΤΕ σχολίασα κάτι ΑΝΩΝΥΜΑ. Οπότε έχω την συνείδηση μου καθαρή.

      Διαγραφή
  7. ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ [ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΙΣ ΜΟΣΧΑΣ ΧΑΛΑΖΟΝΙΟΥ ΜΑΓΕΡΕΥΟΥΝ ] ΝΑ ΔΩΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.