Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το e-click.gr και το Φιλιατρά News σας πάνε διακοπές !!!


ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!!

Μετά την μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε για τα δύο tablet που είχαμε πριν λίγες μέρες, Το μεγάλο διαδικτυακό ηλεκτρονικό κατάστημα e-click.gr σε συνεργασία με το Φιλιατρά News δημιουργεί για εσάς ένα απόλυτο διαγωνισμό.
Το e-click προσφέρει 5 ταξίδια των 2 ατόμων για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ σε Σαντορίνη η Ναυπλιο η Πάλαιρο (Απέναντι από την Λευκάδα)


Πως θα συμμετέχετε:........


Προϋπόθεση για την συμμετοχή σας να είστε ΜΟΝΟ από τον Δήμο Τριφυλίας και πάνω από 18 ετών.
Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί αυστηρά μέχρι Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 στις 23:59 τα μεσάνυχτα. (Ωρα λήψης του τελευταίου E-mail).
E-mail που θα ληφθούν από 01 Αυγούστου ωρα 00:00 και μετά ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ και φυσικά δεν θα συμμετέχουν στην κατάρτιση του καταλόγου. Φροντίστε για την έγκαιρη συμμετοχή σας.
Ο κατάλογος με τις συμμετοχές σας θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο διαδικτυακό κατάστημα E-click όπου και θα πραγματοποιήσει την κλήρωση και θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα τους νικητές - νικήτριες.

Τι πρέπει να κάνετε?

Στείλτε μας ένα απλό e-mail στο Φιλιατρά News στην διεύθυνση Filiatranews@gmail.com με Θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ E-CLICK ΤΑΞΙΔΙΑ από τον λογαριασμό σας γράφοντας μας μέσα:

To Ονοματεπώνυμο σας
Την Διεύθυνση σας
Το E-mail σας
Τον Αριθμό τηλεφώνου σας (Σταθερό και κινητό)

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΑ. Δηλαδή αν τελικά δεν μπορείτε για τον οποιονδήποτε λόγο να πάτε εσείς που το κερδίσατε μπορείτε να το μεταβιβάσετε σε άλλον φίλο - φίλη σας.

Τα ταξίδια θα πραγματοποιηθούν την περίοδο για φέτος από 31 Αυγούστου έως και 15 Οκτωβρίου 2013 και για το 2014 οι περίοδοι είναι:
Μαρτιο έως 15 Ιουλίου και φυσικά 31 Αυγούστου έως και 15 Οκτωβρίου

Κάθε συμμετοχή (μία για τον καθένα σας) θα καταγράφεται σε κατάλογο συμμετοχών ο οποίος θα αποσταλεί σε κλειδωμένο Ζιπαρισμένο φάκελο στο e-click.gr προκειμένου να γίνει η κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του e-click.gr και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην σελίδα του E-click και από το Φιλιατρά News.
Για τον τρόπο παραλαβής των δώρων σας θα επικοινωνήσουν μαζί σας από το e-click.gr είτε τηλεφωνικά στο νούμερο που δηλώσατε στο E-mail Συμμετοχής είτε μέσω Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Συνεπώς χρειάζεται έγκυρο e-mail)

Καλή σας επιτυχία και ... Καλό ταξίδι.
Περιμένουμε τις συμμετοχές σας.

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.