Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Και άλλα παιδιά της Νίκης Πλάτης εκτός από τον Βασιλόπουλο, θα προωθηθούν

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Εράνης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με ποδοσφαιριστές από τη θυγατρική Νίκη Πλάτης.

Για το λόγο αυτό, οι .......

παράγοντες των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα είναι σε συνεχή επαφή για να δουν ποια παιδιά μπορούν τη νέα περίοδο να προωθηθούν στην Εράνη. Στόχος είναι να ενταχθούν στο ρόστερ της 5 με 6 ποδοσφαιριστές (μαζί με τον Βασιλόπουλο που γράψαμε το πρωί)από τη Νίκη Πλάτης. Για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες, όμως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οσο για τις μεταγραφικές κινήσεις, οι παράγοντες της Εράνης έχουν προχωρήσει τις επαφές με τους για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τα Φιλιατρά.

Το φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές, αφού οι πιο πολλοί παίκτες που έφυγαν είχαν αποκτηθεί για έναν χρόνο και με τη λήξη της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς έμειναν ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Βασίλη Αλεβίζο, Γιώργο Παναγόπουλο, Λυκούργο Ανδρώνη, Σέρτζιο Καραπετιάν και Νίκο Ζώη. Οι τρεις παίκτες της Εράνης που αποχώρησαν ήταν ο νεαρός Αντώνης Σταθόπουλος, ο οποίος μεταγράφηκε στην Ολλανδική Τβέντε και οι Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και Κώστας Καραχάλιος.

Τέλος σε ότι αφορά τις εργασίες στο γήπεδο, φτάνουν στο τέλος τους. Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν η Εράνη θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Δε τα βρήκε με Ντουγέρογλου. Απέκτησε Δημήτρη Βασιλόπουλο από Νίκη Πλάτης

Τον 22χρονο πορτιέρο Δημήτρη Βασιλόπουλο από τη Νίκη Πλάτης απέκτησε η Εράνη Φιλιατρών. Η διοίκηση ποντάρει και φέτος στα ντόπια παιδιά και αυτό το δείχνει εμπράκτως.

Από κει και πέρα, όσο αφορά το ενδιαφέρον για τον Θοδωρή Ντουγέρογλου φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του μιας και δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

taklin.gr

4 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.