Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Ιουλίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αναδίπλωση της Χρυσής Αυγής για το νεοναζιστικό φεστιβάλ

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες διεξαγωγής του νεοναζιστικού ...

φεστιβάλ μίσους στο Πάρκο Λιμενικού, στις αρχές Αυγούστου, όλο και δυναμώνουν οι διαμαρτυρίες φορέων και σωματείων, φορτίζοντας πολιτικά το κλίμα.

Μάλιστα, σχετικό ρεπορτάζ την περασμένη Κυριακή στην εφημερίδα Real News έχει τίτλο «Το φεστιβάλ μίσους βάζει φωτιά στην Καλαμάτα». Από το κείμενο, εκείνο που προξενεί εντύπωση είναι η στροφή του βουλευτή Μεσσηνίας της Χ.Α., Δημήτρη Κουκούτση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ η αυτοδιοίκηση για τις απολύσεις! Ολες οι εξελίξεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη ενόψει ψήφισης του νομοσχεδίου αύριο.
- Νίκας: 200.000 ευρώ το χρόνο μόνο η φύλαξη των σχολείων της Καλαματας. Δηλώσεις περιφερειακών και δημοτικών παραγόντων.
Αυτο ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινη "ΦΩΝΗ" στην οποία προβάλλονται ακόμη:

ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! Νέα διάψευση απο τη Ντ. Νικολάκου στην "Ελευθερία" που τη χαρακτήρισε εκ νέου επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. "Αλχημική" η παρουσίαση της δημοσκόπησης με στόχο τον Τατούλη και την περιφερειακή αρχή.
ΣΧΟΛΙΟ του Θαν. Τσαμούλη για τον... παρανοϊκό σχολιασμό της δημοσκόπησης της Marc απο "Ελευθερία".
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της εκπαιδευτικής κοινότητας της Μεσσηνίας με κατάληψη για την κατάργηση ειδικοτήτων της Τεχνικής εκπαίδευσης.
ΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ" του ποιοτικού ελαιολάδου. Τι πρέπει να γνωρίζουμε απο την παραγωγή στην κατανάλωση. Ενδιαφέρουσα επιστημονική ανάλυση.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι εργασίες ολοκλήρωσης του αποχετευτικού της Πύλου.
"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" στον ΣΥΡΙΖΑ η δυναμική της Αριστερής Πλατφόρμας Λαφαζάνη, με την οποία εξελέγη στην Κ.Ε. ο Θαν. Πετράκος, μοναδικός απο τη Μεσσηνία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο Παγκόσμια Συνομοσπονδία Μεσσηνίων ομογενών για το θερινό Σχολείο Καλαμάτας, που ξεκίνησε χθες.
ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ χθες ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.