Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Φιλιατρά: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στις τομές του νέου δικτύου ύδρευσης [ VIDEO ]

Ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι το έργο ασφαλτόστρωσης στις τομές που είχαν γίνει για την εγκατάσταση του Νέου δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών.

Μετά από ..........

αρκετές ημέρες με δοκιμές που έγιναν στο νέο δίκτυο ύδρευσης υπό μεγάλη πίεση διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα προέκυψαν και έτσι σήμερα ξεκίνησαν να ασφαλτοστρώνουν τα τμήματα αυτά.

Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Εργολάβος Ηλίας Παναγόπουλος είπε ότι ξεκίνησαν με το πρώτο από τα δύο στρώματα πίσσας στις τομές που είχαν γίνει για την εγκατάσταση του νέου Δικτύου ύδρευσης. Και αυτό γιατί η πίσσα λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας έπρεπε να κρυώσει για να μπορέσει να πατηθεί και μετά πέσει το στρώμα ασφαλτόστρωσης που θα είναι και τελικό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αναφερόμενος στο έργο που έγινε τόνισε ότι το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι έφυγε ο καρκινογόνος αμίαντος που υπήρχε έστω και σε αυτό το κομμάτι της πόλης.
Προέβλεψε ότι σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε λόλα τα τμήματα που έχουν σκαφτεί.
Ζήτησε από την εργοληπτική εταιρία (τον κ. Παναγόπουλο) να προβεί στο κλείσιμο ορισμένων γουβών που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα την κυκλοφορία.

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Παναγιώτης Τσίγγανος είπε ότι υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις στο έργο αλλά πλέον βαίνει καλώς και ανέφερε την συμφωνία που έγινε με την εργοληπτική εταιρία να κλείσουν ορισμένες γούβες.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση να κλειστούν κάποιες πολύ επικίνδυνες γούβες λέγοντας ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά της εργοληπτικής εταιρίας.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News



3 σχόλια:

  1. και αγροτικοι δρομοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρώην Διαχειριστής3 Ιουνίου 2013 στις 9:12 μ.μ.

    Άσχετο με το έργο για το οποίο έγραψα αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν σκάβουν όλες τις αναμονές πάλι θα έχουμε σκαψίματα κ δήμαρχε η τελείωσαν τα χρήματα όπως λένε και δεν θα γίνουν όλες οι συνδέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.