Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Εγιναν "κουμούτσα" για την ΕΡΤ. Ενταση και φωνές στην αίθουσα [ VIDEO ]

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Ένταση και φωνές υπήρξαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίασης ξεκίνησαν ......

να συζητήσουν τα δύθο προ ημερησίας διάταξης θέματα που είχε θέσει -και είχαν γίνει αποδεκτά- ο Επικεφαλής της Ελασσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαράντος Κουκούμης για ψήφισμα εναντίον του κλεισίματος της ΕΡΤ αλλά και για το ψήφισμα για άρση άδειας πραγματοποίησης Φεστιβάλ Χρυσής Αυγής στο Λιμενικό Πάρκο Καλαμάτας στις 3-4 Αυγούστου 2013..

Ο Σαράντος Κουκούμης ανέγνωσε ένα σχέδιο ψηφίσματος με το οποίο συμφώνησε απόλυτα η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης και κυρ΄λιως ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Πετρόπουλος χαρακτηρίζοντας την όλη αυτή ενέργεια να πέσει μαύρο στις οθόνες της τηλεοράσεων ως πραξικόπημα. Λέξη την οποία η πλευρά της συμπολίτευσης δεν αποδεχόταν.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετά, με τον Θανάση Πετρόπουλο να λέει οτι αν δεν συμπεριληφθεί η λέξη "πραξικόπημα" τότε να βγουν δυο ψηφίσματα και απο εκεί ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Πετρόπουλο, Βασιλόπουλο, Δεληγιάννη, Μπασδάνη, Κόλλια.

Λίγο πριν την διακοπή της συνεδρίασης ζητήθηκε έντονα από πολίτες προσκείμενους στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να συζητηθεί και το ψήφισμα για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.
Την ίδια στιγμή οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση κάνοντας την κ. Μαραβελή να ωρύεται μέσα στην αίθουσα ενώ υπήρξε και φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Μαραβελή και την Βιβή Παντελάκη.



16 σχόλια:

  1. μανδραπυλια νικητας .14 Ιουνίου 2013 στις 3:43 μ.μ.

    Η χρυση αυγη ειναι νομιμο πολιτικο κομμα ..που στης τελευταίες δημοσκόπησης μας δίνει πανω απο 10% ... αν θελουν.οι κυριοι να το παιξουν εργατοπατερες να παρουν κουβερτες να πανε εξω απο την αγια παρασκευη να κανουν τουρισμό. .. οσο για το φεστιβαλ της χρυσης αυγης τα πιαδακια τα απλυτα ... θα κανουν μπανιο στην θαλασσα ....το υποσχόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρώην Διαχειριστής14 Ιουνίου 2013 στις 4:07 μ.μ.

    Αγαπητέ Νικήτα.
    Πρώτα απ όλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Νόμιμα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα ψηφισμένο από ικανό αριθμό πολιτών ώστε να εκπροσωπείται στην Βουλή.

    Και μου προξενεί εντύπωση πως η πλευρά τόσο του ΚΚΕ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να επιβληθεί η άποψή τους για ένα γεγονός το οποίο:
    α. ΔΕΝ γίνεται στα όρια του Δήμου Τριφυλίας
    β. Πως να απαγορευτεί σε ενα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να κάνει μια εκδήλωση γιατί δεν το επιθυμεί η κ. Μαραβελή και το κόμμα που εκπροσωπεί.
    Ειλικρινά δεν το κατανοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μιλάς λίγο καλύτερα σε παρακαλώ. Τέτοιες συμπεριφορές εδώ να λείπουν.
    Επόμενο μήνυμα στο ίδιο στυλ θα φύγει χωρίς να βγει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικήτα επείδη σε γνωρίζω και δεν είμαι ούτε απο κει ούτε απο δώ, και σε κάποια συμφωνώ 100% καθώς και για το φεστιβάλ οτι πρέπει να γίνει, έχω μια δημόσια πρόταση πάμε να μαζέψουμε όλους τους μαύρους, πακιστανούς κτλ απο την τερψιθέα μάζί και τους εργοδότες τους. Αλλά όταν κάτι έγινε στα Φιλιατρά είδες πως αντέδρασαν οι Τσιφλικάδες. Εν ολίγης υπάρχουν πολλοί ψευτοπατριώτες που σου χτυπάνε την πλάτη στο περίπτερο και στην αγορά αλλά το πρωί πέρνουνε αλβανούς για 15ευρώ αντί για 30 και ασφάλεια στον Ελληνα. Αυτοί είναι ψευτοπατριώτες και εναντίων αυτών πρέπει να ενωθούμε για να σωθεί η χώρα. Επιπλεόν θα ήθελα το σχόλιο σου για αυτά που δήλωσε ο περίανδρος/Ανδρουστόπουλος που ήταν μέλος του κόμματος απο το 1983. Λεέι αλήθεια ή ψέμματα
    το σχετικό άρθρο υπάρχει στην REAL NEws
    Me εκτίμιση
    Γιώργος Κανελλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε αδερφε , εδωσε και σε αυτο λυση η χρυσαυγουλα...
      εχει φτιαξει τα δικα της δουλεμπορικα γραφεια (γραφεια ευρεσεως εργασιας για Ελληνες τα λεει), και προτεινει στους εργοδοτες να απολυουν τους αλλοδαπους εργατες και να παιρνουν Ελληνες με 15 ευρω μεροκαματο!!
      Αυτη ειναι η "αντισυστημικη" χρυσαυγουλα λοιπον! Τσιρακι βιομηχανων, μεγαλεμπορων, τραπεζιτων και εφοπλιστων, για τους οποιους μαλιστα στη βουλη ψηφισαν υπερ για 52 ΝΕΕΣ φοροαπαλλαγες , την ωρα που ο ελληνικος λαος αγκομαχαει.
      Κυριε Μανδραπιλια... απλυτους να πεις τους εγκληματιες της συμμοριας σου. Επισης σας μαθαμε κολυμπι και στο Ηρακλειο και αλλου (ρωτειστε το βολευτη σας που εκανε το χρυσοψαρο στο λιμανι του Ηρακλειου για να γλιτωσει απο τους απλυτους!).Εχετε και προσωπικη εμπειρια οταν σας πηραν στο κηνυγι οι μαυροι στο πανηγυρι της Κυπαρισσιας και αν δεν τους μαζευαν τα ΜΑΤ, ακομα θα σας εδερναν!!! ... Αν και δεν αξιζει να μπαινει κανεις στον κοπο να ασχολειται μεμονομενα με το συναφι σας... Την απαντηση που σας αξιζει θα την παρετε απο το μαζικο λαικο κινημα... και τοτε ψαχτε τρυπα να χωθειτε!
      ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!

      Διαγραφή
  6. ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΙΝΙΑ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ., ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πραξικοπημα εκανε ο γιωργακης με το μνημονιο και με το καλλικρατη που εφτιαξε το εκτρωμα και οι πασοκτζηδες συμβουλοι χειροκροταγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους νεκρούς της MARFIN οι κύριοι δεν έχουνε πει να βγει ψήφισμα που να καταδικάζουνε του εγκληματίες κουκουλοφόρους. Για τα πρεζάκια που γράφουνε ότι μ@@@@@@ τους κατέβει στους τοίχους δημοσίων κτηρίων δεν λένε λέξη. Για την αφισορύπανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος από τα φυλάδια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν τους ενοχλάει. Η εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του χαλάει. Περαστικά τους και στις εκλογές να τρέμουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΕΝΙ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

    http://www.gazzetta.gr/plus/article/515412/apo-2011-eihe-perasei-nomo-gia-tin-katargisi-tis-ert-o-venizelos

    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΤΟΤΕ????????? ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΟΥΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γενικός γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Μαν. Αγγελάκα, έχει υπογράψει και έχει εγκρίνει την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για να γίνει στο άλσος του Λιμενικού Καλαμάτας η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας ύστερα από αίτημα του Κινήματος.

    Σε όλα τα πασοκικά νεοδημοκρατικά και κουμουνιστικά κατακάθια η απάντηση είναι:

    1ον) Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα, με 18 βουλευτές στη βουλή, εκπροσωπεί επισήμως το 7% του ελληνικού λαού (το οποίο σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις έχει ήδη διπλασιαστεί) και δικαιούται ότι δικαιούνται και τα υπόλοιπα κόμματα. Εκτός κι αν μας κυβερνά μια ΧΟΥΝΤΑΡΑ του δήθεν… «συνταγματικού τόξου», που απαγορεύει την ελευθερία των συγκεντρώσεων και φιμώνει την ελευθερία του λόγου, για όσους πραγματικά φοβάται!
    2ον) Η επίκληση λόγων «ομαλής λειτουργίας της πόλης κατά την καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης», «αποφυγής εκδηλώσεων που θα προκαλέσουν ένταση» κ.τ.λ. είναι προσχηματική και αστεία και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε!) κι από μας για ανάλογες εκδηλώσεις άλλων κομμάτων, όπως π.χ. για το φεστιβάλ της ΚΝΕ που γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο, αλλά και για οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση γίνει στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι.
    3ον) Το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης σύμπνοια εναντίον μας από την ψοφοδεξιά ΝΔ (της φτώχειας, της ανεργίας και των χαρατσιών) μέχρι τους πολιτικούς απογόνους των σφαγέων του Μελιγαλά, δείχνει ότι:
    α) πάμε πολύ καλά και μας τρέμουν β) η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα και γ) οι αμερικανοκομμουνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι διάφορες ακροαριστερές ουρές τους, είναι στην ουσία μαντρόσκυλα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και πατσαβούρες της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων.
    4ον) Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα βρεθούν καταστηματάρχες να «βάλουν πλάτη» στα βρώμικα σχέδια των καθεστωτικών. Πάντως, αν βρεθούν, να γνωρίζουν πως θα τους καταγγείλουμε δημόσια και θα ζητήσουμε από τους ψηφοφόρους μας να μην ξαναπατήσουν στα μαγαζάκια τους και από τις αρχές να ελέγξουν τυχόν αυθαιρεσίες τους. Και ο νοών νοείτο…
    5ον) Η Χρυσή Αυγή θα συμμετάσχει στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές που κατά τα φαινόμενα θα γίνουν στις 25 Μαΐου 2014, με πλήρη ψηφοδέλτια και με στόχο τη ΝΙΚΗ. Και στην πόλη της Καλαμάτας βεβαίως-βεβαίως, όπου «θα κλάψουνε μανούλες»…
    6ον) Όσοι ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου, να γνωρίζουν πολύ καλά πως θα θερίσουν θύελλες και καταιγίδες!

    Και: Έρχεται η σειρά τους στην Τριφυλία. Οι υμνητές του προδότη ΓΑΠ και του Πασοκ και του Σαμαρά της νεας ΠΟΛΑ της ΝΔ και όλα τα σούργελα του κουμοινισμού των εγκληματιών του Συριζα και του Κκε θα δουν τι σημαίνει Ελλάδα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΓΡΙΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η Μεσσηνία έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στο παρελθόν από τη δράση των εαμοβουλγάρων –με κορυφαίο τόπο θυσίας την Πηγάδα του Μελιγαλά. Να μην κάνουν όνειρα θερινής νυκτός οι πολιτικοί απόγονοι των ορδών του Άρη Βελουχιώτη! Όσο υπάρχουμε εμείς, οι Έλληνες εθνικιστές, η ιστορία με τα κονσερβοκούτια και τις Πηγάδες δε θα επαναληφθεί ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ


    Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Και παρ' όλο που ένα εκατομμύριο Έλληνες υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα.
    Η ΕΡΤ είχε 8 ολόκληρους μήνες να δώσει βήμα ζωντανά σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια είχε προβάλει για 12 ολόκληρα λεπτά (!) τον συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης και από τότε τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ) κατέβασαν οριστικά τους διακόπτες για την Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς κατέβασε γι' αυτούς τους διακόπτες απόψε ο Σαμαράς.
    Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η Χρυσή Αυγή δε χρωστάει απολύτως τίποτα ούτε στον Σαμαρά, τον υπάλληλο των τοκογλύφων, το ανδρείκελο της τρόικα, που σε κάθε ευκαιρία υβρίζει και συκοφαντεί το Εθνικιστικό Κίνημα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης.
    Αν θέλει να κάνει πραγματικές περικοπές ο Σαμαράς, ας αφήσει τις μαγκιές εκ του ασφαλούς και ας περικόψει δραστικά τους μισθούς των βουλευτών. Ας κόψει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Ας απολύσει τα golden-boys του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και χρεώνουν τα κρατικά ταμεία με εκατομμύρια.
    Όσον αφορά την αριστερά και τους διάφορους καμμένους που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας δώσουν ένα μέρος του παχυλού βουλευτικού τους μισθού για τους απολυμένους. Αυτό που κάνει συστηματικά η Χρυσή Αυγή και έχει δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, αναγκάζοντας τους διάφορους συριζαίους να αναρωτιούνται πού βρίσκουμε τόσα τα λεφτά και ποιοι μας χρηματοδοτούν.
    Το μεσημέρι, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε μία ανακοίνωση, η οποία - όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει - δεν προβλήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο της διαπλοκής. Αυτοί οι ξεφτίλες παριστάνουν τους δημοκράτες και τολμούν να μας αποκαλούν... "ναζί". Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών - κρατικών και ιδιωτικών - και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων. Για ενημερωτικούς λόγους δημοσιεύουμε πάλι τη σχετική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ: "Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως... "νεοναζί" και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς "ναζί και αντιδημοκράτες".


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρεπορταζ Real News για το πως φέρονται οι μάκγες πατριωτες στους συναγωνιστες τους εθνικιστές. Κ. Μανδραπυλια καποιο σχολιο???
    http://www.enikos.gr/politics/152934,«H_XA_den_einai_antisysthmikh».html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.